-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Esnaflar, iş yerleri olsun, kreşler, kitapçılar olsun en çok kim web sitesi yaptırmaya yatkındır? bulunduğum yerlerde ilk kimlerle görüşmeliyim sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Nerede olduğunuza bağlı mesela ara sokaktaki bir kırtasiye neden bir web sitesi açtırsın ki tabi o da kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiklik gösterir.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ilkanbalkan adlı üyeden alıntı
Konya şehir merkezinde yaşıyorum hocam 2 üniversite ile ve binlerce iş yeri ile etrafım çevrili ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum
Yetenkleriniz nelerdir mesela kullanıcının istediği bir tsarımı yapabiliyor musunuz ayrıca e-ticaret olarak bütün sistemi kurup sanal pos vs entegrasyon yapabiliyor musunuz ilk olarak yapabildikleriniz ve yapabilceklerinizi belirleyin daha sonra çevrede bulunan işyerlerinin oranlarına bakın sonra ufaktan görüşmeye başlayın tabi siz insanlara gidip ben web sitesi açıyorum sizede açayım derseniz biraz garip olur ilk olarak kendinize bir web sitesi açın yani bir web tasarım firmasının web sitesi gibi daha sonra işyerleri ile görüşüp anlaşma sağlayın.İşletmenin küçük veya büyük olması hiç önemli değil mesela bir bakkala gidersiniz dersiniz ben site açıyorum sizede açayım adam kabul eder fatura ister fatura kesebiliyorsanız yaparsınız peki ya kesemiyorsanız ne yapacaksınız ? :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çevren yoksa yani müşteriyi sana yönlendiricek birileri yoksa bişey yapamazsın. Bu yüzden ilk dost, esnaf edinmeye çalış öyle yayılırsın seni tavsiye ederler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
İşin en zor kısmındasın, bence bir sektör seç ve ilk sayfaya çıkar sonra da sat siteyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
wp de tema editleme düzenleme ayar vs yapabiliyorsan hostingide sen sağlayacaksan
güzel paralar kazanabilirsin heleki konyada :)
enteresan şehirdir konya