Machine adlı üyeden alıntı

Forum sitesinin en büyük ihtiyacı zamandır. Zamanla insanlar sitenden yararlandıkça kalıcı olurlar ve yorum atmaya başlarlar ve o zaman forum tam anlamıyla işlem görür.

Sabırlı olman lazım, içeriklerini ilgi çekicek şekilde düzenlenmen lazım. Birde en büyük faktör görselliktir sitenin görseli ne kadar iyi olursa sunduğun içerikte iyi olursa işte o zaman kullanıcı sana istediğin yorumu,desteği verecektir.

Adam yorum atmak istiyor ancak karmaşık,yavaş ve boğucu bir yapısı olan sitede kimse yorum atmaya kalkışmaz :)

Detaylı yorumunuz için teşekkür ederim hocam, aşağı yukarı 2 sene civarı oldu ama çok fazla aktif üye olmadığı için nerede hata yapıyorum diye düşünüp duruyorum. Tema sade bir tema çok fazla görsel öğeye yer verip göz yormak istemedim, içerik eklemeye çalışıyorum aklıma geldikçe bir süre sonra ne eklesem, hangi konuyu açsam diyede tıkanıyorum. Yapmaya çalışıyorum bişeyler.

Sizce tema olarak nasıl bir site? Yani sizce sitem çok göz mü yoruyor yada kötü bir tasarımamı sahip kısaca yorumlarsanız sevinirim. Çünkü eleştiri olmadan neyi yanlış yaptığımı bilemem, sitenin zayıf yanlarını yazar mısınız sizin görüşünüze göre :)