kendoka adlı üyeden alıntı

Bişey kazandırmıyorsa kimseye de bişey kaybettirmiyordur. Kimseye bişey kaybettirmiyorsa kimseyi ilgiledirmez. Ahlak kurallarını topluma göre belirleyen ve doğru- yanlışı işine geldiği gibi yorumlayanlardan pek haz etmem. Ekmek aldıgın bakkaldan fiş alma, Şehir içinde 70km/sa hızı aş. Bunun gibi günlük onlarca kamu kuralı çiğne sonra haktan bahset. Evet Çok güzel. Google'ı kandırmak için backlink al. Google'ı kandırmak için türlü işlere giriş. Adını Beyaz şapka koy. Vicdanını rahatlat. Bu söylediklerimi sen yapmıyor olabilirsin ama forum bunları yapanlarla dolu. Bütün bunlara ses çıkarmadan gelip bu konuya konusman senin doğru ve yanlışlarını topluma göre belirlemenden kaynaklanıyor.

Ayrıca. Yukarıda bahsettiğim sitede kimsenin değil sadece benim yazılarım yayınlanıyor. Okumayı sökmen gerek bence.

Ek Olarak:

Bu soruyu sormanızın sebebi Türkiyedeki spin utanc programlarınız görmeniz. Zaten şunu hala anlayamadık. Google özgün der. %100 özgün demez. Ya da kimseden alıntı yapma demez. google kendini ne kadar geliştirirse geliştirsin.

"Ünlü sanatcı öldü"
"Değerli sanatcımız hayata gözlerini yumdu"

Google bu iki cümleyi aynı kabul ederse internette özgün site kalmaz. Siz tdkdan veri çeken saçma sapan spinnerları gördüğünüz için böyle düşnüyorsunuz. Yav googlenin eş anlamlıdır diye indexlediği bir yerden es anlamlı kelime cekilir mi ? İşte bizim insanımız. :)


Bu arada şu öve öve büyüttüğünüz Google "Zehir kafalı mühendisleri" daha bir güncelleme bile yapamadılar :).


Arkadaşım herkes yanlış yapıyor diye sende mi yapcan bu bilinci yendiğimizde birşeyler değişcek bu memlekette hem backlink googleyi kandırmak ozaman reklam alanıda googleyi kandırmak böyle bir mantık olabilir mi ya hayret ettim

Saçmalamak için elinizden geleni yapıyonuz yanlış okudum ben utandım senin yerine ...
yazmamış say lütfen...