fikiryamaci adlı üyeden alıntı
Hocam bence domain uygun. Zengin içerikle siteyi besler ve biraz da profesyonelce işinizi yaparsanız başarılı olabilirsiniz.Bir de daha önce de başka yerde domainle ilgili düşüncemi yazmıştım yine tekrarlamak istiyorum. Öyle büyük siteler var ki şu an, domainleri ilk başta bizim için çok saçma gelir ama adamlar yürümüş gitmiş. Hepimiz hayranlıkla onlara bakıyoruz ve aynı tarzda site sahibi olmaya çalışıyoruz. Sözün özü iyi domain iyi bir başlangıç olabilir ama iyi bir son olmayabilir. Çünkü çok iyi domainlere sahip olup da beş para etmez projeleri olan çok adam var. Ve hala yerlerinde sayıyorlar.
Değerli görüşünüz için çok teşekkür ediyorum hocam. Söyledikleriniz dikkate alınacaktır.
Ek Olarak:
Hocam aslında @bankagundem haklı olabilir. Biraz karamsar davranmış olabilirim :) ancak unutmayın facebook'un anlamı yüz defteri demek ve şuanda milyonlarca kişi kullanıyor. Reklamcinim'den google adsanse ve başka firmaların reklam anlatımlarını yapabilirsiniz.
Yapmak istediğimiz tam olarak böyle birşey hocam. Aklımızdaki kategoriler, konuyu açtığımda belirttiğim gibi. Alt kategori olarak ise Adwors, Adsense reklam anlatımları tarzı makale ağırlıklı bir şablon veya portal oluşturabilmek. Buraya konuyu açmamızın nedeni de burada daha profesyonel arkadaşlardan fikir edinmek. Yüz kere sor bir kere yap mantığıdır yani.
Değerli görüşleriniz için tekrar teşekkür ediyorum.