Karikatürname adlı üyeden alıntı

Hocam mantığın baştan sona yanlış. İşin kötü tarafı da yanlışta ısrar ediyor olman. Google tarafından arama motorlarına yönelik değil, kullanıcı memnuniyeti sağlamaya yönelik siteler kurulmasının istendiğini bu işlerle uğraşan herkes bilir. Google o yüzden ikide bir algoritma değiştiriyor. Çünkü birileri algoritmayı biraz çözüp kullanıcıları memnun edecek içerikler ve siteler üretmek yerine arama motorlarını kandıracak şekilde optimizasyon yapıyor. Google aramada üste çık demiyor, içeriklerini kolayca bulunacak şekilde optimize et diyor.
Eğer senin mantığınla bakacak olursak meseleye; internet sitesi para kazanmak için açılır. Okula diploma almak için gidilir. İşte bu mantık internetteki çöp sitelerin mantığı. Oysaki her internet sitesi kullanıcılara başka sitelerde bulamayacağı yada daha zor bulacağı içerikleri sunmak ve bir değer yaratmak için açılır. Okula da öğrenmek için gidilir. İnternet sitesi sadece para kazanmak için açılıyor olsaydı herkes xxxxx sektöründe bir site açardı, paranın dibini bulurdu. Ben karikatür sitesi açmak yerine gidip mali müşavir olurdum, siteden siteden elde ettiğim 3-5 kuruşun yaklaşık 300-500 katı daha fazla kazanırdım.
Senin mantığınla olaya yaklaşıp arama motorlarını belirli bir süre kandıran siteler arama motorları algoritma değiştirdiğinde dibe çakılır. Oysaki içerikleri kolay bulunması ve değer yaratması için oluşturan siteler algoritma da değişse, arama motoru da değişse değer kaybetmezler.

Hocam ben sana birşey sordum google kaynaklı bir bağlantın varsa paylaş iki saat açıklama yapmana gerek yok. ben özgün içerik yapmayın 5 liraya seo yapın demedim ki ! be herhangi bir şeyde ısrarcı da olmadım sen şu an kuru inat gidiyorsun ! ya farkında değilsin ya ego tatmini sorunun var !
varsa kanıtın onu görmek isterim.
Ayrıca ben içerik önemli olmalı dedim ve bunda seo tekniklerini kullanırsanız ekstra başarı da olmuş olur dedim.
50 farklı örnekle saçmaca birşeyler yazıp sadece kafa karıştırıyorsun.
İşin karikatürse bırak sen karikatür yap ! Ben seo ile ilgili yazarım . Bilgili başka biri kendi fikrini yazarsa yazar bende evet doğru derim veya bence böyle derim olur biter.
Başka bir amacın varsa PM at hocam konu artık seo değil cacık oldu sayende.