downholl adlı üyeden alıntı

Sayın Ali Cevat cevabınız için öncelikle teşekkür ederim , yalnız adsense kullanamıyorum bu sitemde. Benim kullandığım yöntem hakkında bılgı vermedım evet haklısınız şöyle söyliyeyim kabaca bazı cpm ve özel reklam alımlarımla bunu gerçekleştiriyorum ayrıntılı olarakta anlatabilirim ama bunu bana gercekten başka bir yontem sunan arkadasa bende kendi yontemımı ayrıntılı anlatmak ıstıyorum. tekrardan konuma ilgi gosterıp cevap yazdıgınız ıcın tesekkur ederım.



Selamlar, şimdi bu forumda ki gelir modeli %90 adsense üzerine. Dolayısıyla denenmiş farklı bir yöntem tavsiyesinin geleceğini pek sanmıyorum. Şayet denenmemiş tavsiyelere de açığım dersen,

https://buysellads.com/

adresini önerebilirim. Başvurunuzu yapıyorsunuz, şayet uygun görülürseniz, reklam alanlarınız yanında çeşitli istatistikler ile site üzerinde yayınlanıyor. Reklam veren olarak kayıtlı olan firmalarda, bu istatistiklere göre reklam alanlarınızı satın alıyorlar.

Sistem içerisinde hatrı sayılır reklam verenlerde mevcut.

Bunun yanında affiliate reklamcılık yapan bir sürü yurt içi firma var fakat ben tavsiye etmiyorum. Bu işi Türkiye'de düzgün bir şekilde yürütemediler malesef. Yurt dışındakiler hakkında bilgim yok. Fakat yurt dışında bu affiliate reklamcılığın daha iyi yürütüldüğünü duydum.

Yöntem konusuna gelince, herkes ana kuzusu, herkes evine ekmek götürmenin derdinde, herkes okul vs gibi masraflarını çıkarmanın peşinde. Forumun amacı da bu zaten. Dayanışma içerisinde olmak.

Dolayısıyla şayet daha iyi bir yöntem varsa bunu herhangi bir şarta bağlamadan herkesin istifadesine sunmak, en doğru hareket olacaktır.