-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
siteniz iyiyse, işinizi kaliteli yapıyorsanız, şu reklam sitelerine fazla takılmayın derim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Z** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Google'ın kazıklayacağını hiç sanmıyorum ama TBM ve TO ların yerlerde olduğu aşikar.
Xin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Adsense zaten sayfa görünyülemeye çok fazla bir şey vermiyor. Ancak şunuda söylemeden geçemeyeceğim, son zamanlarda forumda okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum, Adsense'in b.ku çıkmış gerçekten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlarım teşekkür ederim ilgili yorumlarınız için. Hakikaten niş bir alanda olmama rağmen "Adsense" rezil tablolar ortaya koymaktadır. Bence şu saatten sonra, bize atılan kazıklardan sonra tek çaremiz eğer varsa diliniz; İngilizce sitelerde yoksa türkçe sitelere adsense değil de affilate odaklı çalışma yapmaktır.
-Dolardan TL'ye geçildi, insanlara kazançlar düşmeyecek dendi, çeşitli banka ve faiz bahaneleriyle hepimiz en az %25 fakirleştirildik.
-Reklamverenler arttı dendi Adsense'in ilk yaygınlaştığındaki tbm'ler ve to'lardan eser yok.
-Vahşi şirket politikaları ve büyüme çabalarının ceremesini biz çekiyoruz. Faturayı biz ödüyoruz. Bedava adwords kuponlarıyla bedava sırtımızdan reklam veriliyor.
-Olur olmadık banlanan kaliteli siteler, olur olmadık banlanan kaliteli yayıncılar.
-Google politikaları nedeniyle sitemizde en ufak erotik içerik barındırmaya korkarken, koca koca penis büyütme reklamlarını para için kabul eden ve bize gelince "Sen kıpırdayamazsın" şeklindeki sadece reklamvereni düşünen acımasız Google politikları.
-Onca spamcı, kopyacı adsense'den xx xxx kazanmaya devam ederken özgün içerik üretenlerin halen adsense hesabı dahi alamaması.
Gelirimizin en az yüzde otuzunu Google'a kaptıracağımıza özgür, bağımsız ve daha istikrarlı projelere başlamak gerek. İşte o zaman yayıncı bulmakta güçlük çekecek olan Google, insanları enayi yerine koymanın ne demek olduğunu fark eder. O son yayıncı da kalmadığında geçersiz tıklamaların yenilebilir birşey olmadığını anlayacaktır:)) Sabah uyandığımızda saçma bir nedenle "politikamıza uymuyorsun" şeklinde bir mail alarak ban haberiyle uyanmamamız için. Bence pazarlama ve reklamcı bulma işini artık webmasterlar öğrenmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
büyük ihtimal reklam yerleşiminde ve çöp reklamlardan kaynaklanıyordur 7 senedir adsense kullanıyorum az çok kazandık şuana kadar kazandıran tek yer bence adsense diğerleribir şekilde yamuk çiziyorlar yada özel reklam alacaksın
reklam yerleşimi hakikaten önemli örnek benim 7500 görüntülenme 24 lira vermiş 2000 görüntüye 2 lira az
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dün ekledim ben adsense 1500 gösterim 6 tık tahmini kazanç 2 lira böyle giderse önümüzdeki günlerde kaldırırım görüntü kirliliği olmaz en azından
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi / Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bazen tık başı 4 kuruş veriyor. Google nin bunlara izin vermemesi gerek. En az 10 kuruştan başlasın bari.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Adsense kullanın :D :D 2k hitli blgota net 4-5 tl arası kazanırsınız en az :D 5k blogta net 15-20 tl kazanıyorum :D
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V