lostyazilim
tr.link

Tecrübeli Editörüm Kadın Sitesi Açacağım Lütfen Tavsiyelerinizi Bekliyorum

36 Mesajlar 3.570 Okunma
lstbozum
tr.link

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

nazweb adlı üyeden alıntı

merhaba biriyle ortaklık kesinlikle düşünmüyorum böyle diyen çok arkadaş oldu gel benim sitem de yaz,
makaleyi ben yazdıktan sonra neden biriyle çalışıp ortak olayım bunun mantığı
ne ki?( lütfen yanlış anlaşılmasın eleştirmek için sormuyorum, öğrenmek için soruyorum) giderim parasını veririm iyi biryere siteyi kurdururum, zaten kuracak kişiler hep diyor teknik desteği hep vereceğiz o zaman ortak işine gireyim sizce

Yukarıda teknik işlerden, alan adından ve sunucu işlerinden anlamadığınızı ancak profesyonel olarak editörlük yaptığınızı belirtmişsiniz bu bağlamda size böyle bir teklifte bulundum, ilaveten ben gel benim sitemde yaz diye bir teklifte bulunmadım gönderdiğim linki okursanız bunun mantığı nedir? sorusunun cevabını orada bulacaksınız. Başarılar dilerim.

wmaraci
reklam

nazweb nazweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / K
  • Meslek editör
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
1-Backlink ne oluyor? nereye verilir

verdiğiniz bilgiler süper çoook teşekkürler:)

3-5. sorumdaki artı google algoritmalarına katkıda da bulunuyor bildiğim
mesela paleo diyeti diye konu açtım, google ilk sıralardayım, ve 3e düştüm
o zaman paleo diyetiyle ilgili bir konu daha açıp içine ekleyince bir süre sonra yükseldiğimi görüyorum

4-etiket sayfaları yerine ana konuyu çıkartmaya başladı. bundan kastınız ne?

5- kişisel deneyemim gösteriyor ki google otomatik etiketleri üzerinde bir başlık açınca daha üstteyim, içerikle ilgili özgün bir başlık açınca daha alt sıralardayım bu nasıl oluyor

[
5- makale hazırladık diyelim dukan diyeti konusunu açtık
bir daha dukanla ilgili konu açınca geçmişte açtığımız linke yeni açtığımız
linki eklemek artı puan

Bu artı puan Ziyaretçinizle ve konuların birbiri ile bağlantısına göre değişir. Dükan diyeti adlı yazınıza gelen bir ziyaretçi, Dukan diyeti Ne zaman tehlikeli olur gibi bir makaleyi okumak isteyebilir. Bu ziyaretçi davranışına göre değişir.

Bir diğer önemi ise, site içi linklemeye yaptıgı katkı. Konu içinde benzer konulara link vermek bir nevi navigasyon özelliği gösterir ve botlarla ziyaretçileri bir Güzergah Belirler.
6- etiket konusu çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor? kendi çalıştığım yerde
uygulamam şu diyelim çocuk yetiştirme konusunda bir makale yazdım
otomatik etiketim yalnızca çocuk eğitimi, çocuk psikolojisi , yalnızca 2-3 etiket
veya diyelim portal diyeti konusunu açtım, otomatik etiketim diyet hızlı kilo verme zayıflama portakal, doğru mu sizce

Google son dönemlerde yaptıgı güncellemelerle arama sonuçlarında yer alan Böylelikle etiket spamcılarının önüne geçilmiş oldu.
Google etiket konusunda sadece içerikleri birbirine bağlamak için kullanın diyor.
Yine dukan diyeti örneğini verelim.
Dukan diyeti ile ilgili yaklaşık 100 tane yazı yazabilirsiniz ( Kaç kalori, Nasıl yapılır, Nelere dikat edilmeli, Kahvaltı listesi, Öğle listesi vs). Tüm bu başlıkların ortak noktası Dukan diyetidir. Sizin yazınızda yazacağınız olası etiketler ; Dukan diyeti, Nasıl yapılır, Diyet Listesi olmalıdır.

7-güncel güncel diye herkes tavsiye ediyor kadın sitesinde güncel
konu nedir ki, hep aynı şeyler dönüyor diyet listesi, makyaj nasıl yapılır
vb bu konunun günceli mi olur

Güncellikten kasıt, Sürekli içerik girilmesidir. Kimsenin yazmadıgı bir konuda yazmanız beklenmiyor ancak bunu başarırsanız, Tr'de önemli bir yere sahip olursunuz.
Bundan 10 yıl önce de Ergenlik döneminde olan biri sivilce tedavisi diye arama yapıyordu bu günde aynı arama yapılıyor. önemli olan googleye Güncelliğini yitirmemiş içerik sundugunuzu göstermektir.
8- çalıştığım yerde konulara başlık atarken google otomatik etiketlere
göre atıyorum mesela google dukan diyeti konusunu etiketlemiş
dukan diyeti örnek liste, dukan diyetine başlayanlar için klavuz dukan diyeti
hakkında herşey gibi google otomatik etikete göre gidiyorum yanlış mı ne dersiniz

Bu kullandığınız eklentiden dolayı, sunulan önerilerdir. Google de en çok aranan anahtar kelime ve varyasyonlarını size gösterir. Bu başlıkları kullanabilirsiniz ancak bilmeniz gereken bu başlıklarda rekabetin yüksek olacağıdır. Bunun için daha alt seviyede yer alan ve muhtemelen üst sırada yer alabileceğiniz başlıklar atmaya çalışın. Ziyaretçi geldikçe konu arama sonuçlarında üst sıraya yükselecektir.

Herkese yetecek kadar büyük olan Bu pastadan bir dilim de sizin yemeniz dileğiyle ; Bol şanslar.[/QUOTE]

Ek Olarak: onikibilgi en son kilin saça faydaları diye bir konu açmış googlde aratıyorsun konuyu,
2. sayfada ciltnette aynı konuyu üzerinde oynamış, kelimeleri değiştirmiş
google özgün içerik sayar mı sizce bunu ne dersiniz

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Çok karışmış ama anladığım kadarıyla yanıtlamaya Çalışayım.
a ) izletebilirseniz Video resimden daha etkilidir. Çünkü videoyu izleyen kişi video süresi kadar sitenizde zaman gecirir. Görselin avantajlı olmasının sebebi ; içeriğe farklı bir hava katıyor olması. gazetelerde hiç resim kullanılmasaydı emin olun kimse okumazdı.

b ) Edit.
c ) önce ki cevapta yazdıgımı söylüyorsunuz : Gerektiği kadar yazı yazmak. Doğru düşüncedesiniz.

D ) Bunun adı Navigasyondur. Site içinde ki her link bir yol gösterir. Abartılmadan kullanılması iyi etki yaratır. Söylediğinizde haklısınız. (3 sorunuzunda cevabı aynı zamanda )
4 ) Eskiden google aramalarında şöyle sonuçlar görürdük. Örneğin siz Dukan diyeti ile ilgili yazı yazdınız. Etiket olarak Dukan diyeti Öldürüyor girdiniz. Google arama sonuçlarında Dukan diyeti öldürüyor diye bir arama yapıldıgında sonuçlarda Bu etiketiniz görünürdü. Ancak şimdi Ana konunuz görüyor. Etiket sayfaları arama sonuçlarından çıkarılmaya başlandı.
5 ) Bu kelimeden kelimeye göre değişir. Editörlük yaptıgınız site kesinlikle kıyaslama yapmayınız. Bahsedilen site TR'de o alanda tek lider. A yazsanız ilk sayfadan sıralamaya girecek derecede otoriter.

Backlink : Bir başkasının sizin sitenize verdiği linktir.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

Expunge Expunge WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek .............
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Tam aradiğim konu :=)

wmaraci
wmaraci

hakhuna hakhuna WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sinema
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** U**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 10, (%100)

nazweb adlı üyeden alıntı

akşamları günde 2 konu girmek için bir arkadaşla anlaştık, yeni site kurmuş
2 haber yazıyorum ona, hazırladığım konuları arattım 5.-6. sayfadan başlangıç
yapmışım nasıl sizce?

Bahsi geçen arkadaş benim burda. 3-4 profesyonel diye lanse edilen yerden makale hizmeti aldım fakat hiçbiri nazweb kadar etkili değildi. Bana 1 hafta gibi bir sürede çok faydası oldu.

Yazarlık konusunda büyük gazetelerde bile manşet haber yapabilecek kabiliyet ve deneyimde kendisi. Doğru ve iyi yardımla kendi sitesinide çok güzel yerlere getirecektir.

Sitemi 1,5 ay önce kurdum 1 hafta öncesine kadar alexada görünmez iken geçen hafta 18 milyon civarı giriş yaptım bugün itibarı ile 8milyondayım, dün itibari ile TR sıralamasınada girdim. 2 günde bir gelen Google bot günde 2 kere ziyaret eder oldu. Lafın kısası bana çok faydası oldu. Keşke anlaştığımız tarihten daha fazla çalışma imkanımız olsa :)

nazweb nazweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / K
  • Meslek editör
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Gerçekten çok mutlu oldum yazdıklarına:)
5 gün hasta yattım işe gidemedim, patronumun dediği sen 5 gün yoktun
3milyon ziyaretçi kaybettim ( çok büyük bir sitede editörüm)
ben kadın sitesi açmaktan vazgeçtim hakhuna:)
bir alan var aklımda o konuda açacağım, tek alanda ilerlemeyi daha mantıklı buldum

başkalarından özgün makale alsan bile her zaman başlık içerik her konuda
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
yazdıkların için tekrar teşekkürler:)

hakhuna adlı üyeden alıntı

Bahsi geçen arkadaş benim burda. 3-4 profesyonel diye lanse edilen yerden makale hizmeti aldım fakat hiçbiri nazweb kadar etkili değildi. Bana 1 hafta gibi bir sürede çok faydası oldu.

Yazarlık konusunda büyük gazetelerde bile manşet haber yapabilecek kabiliyet ve deneyimde kendisi. Doğru ve iyi yardımla kendi sitesinide çok güzel yerlere getirecektir.

Sitemi 1,5 ay önce kurdum 1 hafta öncesine kadar alexada görünmez iken geçen hafta 18 milyon civarı giriş yaptım bugün itibarı ile 8milyondayım, dün itibari ile TR sıralamasınada girdim. 2 günde bir gelen Google bot günde 2 kere ziyaret eder oldu. Lafın kısası bana çok faydası oldu. Keşke anlaştığımız tarihten daha fazla çalışma imkanımız olsa :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al