Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

Umarım istediğiniz gibi gelişebilirsiniz. ve iyi yerlere gelebilirsiniz.

Bu sohbetiniz için teşekkür ederiz, tanıştığımıza memnun oldum.

Ek Olarak:

kendoka adlı üyeden alıntı

Bir soru da ben sorayım.

Ustam sitem:
www.islamitedavi.com

Bu site 14 aylık falan.

Anahtar kelimem "hacamat kursu"

hiçbir paket yapılmadan sadece içerik ile 10.sıraya gelmişti. Bazen de 8.sıraya geliyordu.

Şuan ilk 500de yok.

webmastertoolstan bakıyorum da manuel işlem yok. ban yok. guvenlik sorunu yok. diğer kelimelerde hala sıralamada varım. Mesela "antalya hacamat kursu" yazınca 10.sırada fakat "hacamat kursu" yazınca piyasada yok.

Guvenlik sorunu yok diyor ama "antalya hacamat kursu" yazınca söyle gösteriyor mesela:

Sorunun ne olduğunu çözebilmiş değiliz.

Cevabınız için şimdiden teşekürler.

Merhabalar antalya hacamat kursu rekabeti az olduğundan paketsiz bir şekilde gelme imkanı olabilir. Mutlaka sitenizin tanıtımını bir yerlerde gerçekleştirmiş olmanızı var sayarak ilk sayfa gelebilir. Ama hacamat kursu ana kelime olduğundan dolayı bu antalya hacamat kursu kadar kolay olmayacaktır. Arada bir ufak dalgalanmalar ile 1,2 kere öne çıkmış olabilir veya çerezlerinizi silmeden baktıysanız google cache tuttuğundan ilk sıralarda gözükmüş olabilir. Seo bilginiz yetersiz ile seo hizmeti satın alabilirsiniz ana kelime için. Antalya için konuşursak sosyal medya bazlı çalışmalar yaparak yerinizi biraz daha ön sıralara çekebilir veya ilk sayfa garantili çalışabilirsiniz.