UyuzWeb adlı üyeden alıntı

Hatta buyrun efendim tam ne yazdigimi hatirlamiyorum ama neden hesabimin kapatildigini ve acilmasi icin ne yapmam gerektigini hostgator'a e-mail attigimda 3 saat sonra gibi bir surecte gelen mesaj şu şekildeydi:

Update to Ticket ID PHF-35020355:
3
35020355@tickets.hostgator.com
alıcı ben
16 MarAyrıntılar
Click here to rate your experience.
HostGator.comHostGator
Ticket: PHF-35020355
Merhabalar,

HostGator Turkce Destegi kullandiginiz icin tesekkur eder, bilet destek sistemimizdeki gecici bir yogunluktan dolayi gecikmeli donus icin ozur dileriz. Hesabiniz yaratilirken kendi IP adresinizden farkli bir IP uzerinden islem yapmis oldugunuz goruluyor. Bu, bir kullanici kendi bilgisayari yerine bir veri merkezi, sunucu veya VPN uzerinden baglanti kurdugu ve islem yaptigi zaman gerceklesen bir durumdur. Bu tur servisler uzerinden alisveris yaparak hosting satin almak, gercek IP adresinizi gizledigi, ve ABD tarafindan ambargo altindaki ulkelerde oturan kisiler tarafindan da kullanilabildigi icin, HostGator Hizmet Sozlesmesi geregi kabul edilmemektedir.

Bu yuzden, kendi bilgisayarinizi ve IP adresinizi kullanarak yeniden kayit olmanizi rica ederiz. Eger yardimci olabilecegimiz baska bir husus veya sorulariniz olursa, lutfen istediginiz zaman bizimle temas kurmaktan kacinmayiniz
.

Benden bu kadar. Kolay gelsin..

Başkasının kredi kartını kullanarak vpn üzerinden alış veriş yapılırsa kapatırlar tabi :)