lostyazilim
tr.link

Hostgator'dan 7 Tl ye Domain Regliyorum

10 Mesajlar 785 Okunma
lstbozum
tr.link

ozolcay ozolcay Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 14, (%64)
Başlıkta da belirttiğim gibi Hostgator'dan 7 Tl ye domain regliyorum.
- Fiyat tüm alan adı uzantıları için geçerlidir.
- 20 adet ile sınırlıdır.
- Domain'in kapanma ihtimali yoktur.
- Eğer 1 ay içinde kapanma gibi bir durum olursa ücretiniz iki katı olarak iade edilir.
- Güven açısından ilk önce alan adınız kaydedilir daha sonra ödeme yaparsınız.

wmaraci
reklam

UyuzWeb UyuzWeb Yardımsever Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Aircraft Powerplant
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)
Domain'in kapanma ihtimali yoktur. Bu cümleniz doğru fakat, yeni kayıt olacak üyenin kayıdını siz yapıyorsunuz ve sonra kişiye teslim ediyorsunuz. Bu kısıma kadar her şey tamam ama domain kayıdı yapılan İP adresi ile domaini kullanacak kişinin ip adresi farklı olunca domain 1-2 saate kadar kitleniyor. Dolayısıyla hostgator dan domain reglemenin bir anlamı kalmıyor. Domaininizi açtırmak için ise hostgator'a mail atıyorsunuz ki onlar sizden T.C nize kadar istiyorlar. Şimdi siz kendinizi savunmak için diyebilirsiniz ben yaptım referanslarım var cart curt. Ama bizzat kendim bu durumu yaşadığımdan dolayı kimseye önermiyorum. Hem alıcı hemde satıcı pişman oluyor. Lütfen ama lütfen 20 TL verip adam gibi domaininizi kendiniz alınız. Bu insanlar pişman olmasın diye söylediklerim. Yoksa siz satış yapmayın diye değil.

Dipnot: Yaşanan olumsuz olayın linki ve satışı yapan kişinin bu olay sonucunda hak ederek Ban yemesi. (inanmazsınız diye https://wmaraci.com/forum/alan-adi-alim-satim/ilk-yil-alan-adi-sadece-5tl-217268.html

Geri dönüş için mesajı alıntılayın.

Rakarnov Rakarnov WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Game Developer
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 9 / 49
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam 20 gün ~ sonra bir domain düşecek onu 20 gün sonra yine aynı fiyata regletebilirmiyim?

• Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 14, (%64)

UyuzWeb adlı üyeden alıntı

Domain'in kapanma ihtimali yoktur. Bu cümleniz doğru fakat, yeni kayıt olacak üyenin kayıdını siz yapıyorsunuz ve sonra kişiye teslim ediyorsunuz. Bu kısıma kadar her şey tamam ama domain kayıdı yapılan İP adresi ile domaini kullanacak kişinin ip adresi farklı olunca domain 1-2 saate kadar kitleniyor. Dolayısıyla hostgator dan domain reglemenin bir anlamı kalmıyor. Domaininizi açtırmak için ise hostgator'a mail atıyorsunuz ki onlar sizden T.C nize kadar istiyorlar. Şimdi siz kendinizi savunmak için diyebilirsiniz ben yaptım referanslarım var cart curt. Ama bizzat kendim bu durumu yaşadığımdan dolayı kimseye önermiyorum. Hem alıcı hemde satıcı pişman oluyor. Lütfen ama lütfen 20 TL verip adam gibi domaininizi kendiniz alınız. Bu insanlar pişman olmasın diye söylediklerim. Yoksa siz satış yapmayın diye değil.

Domain kaydı yapan kişiyle domaini kullanacak kişinin ip adresi farklı olunca domain 1-2 saate kapanıyor demişsiniz. Misal ben domaini regledim atıyorum o zaman ki ip adresim 170.98.xxx.xx daha sonra ip adresim yenilendi tekrar panele girdim. Sizin dediğinize göre bu şekilde de domain kapanır. Hostgator paneline girilen ipler farklı diye domain mi kapatılır. Allah aşkına biraz mantıklı düşünerek yorum yapyın.

Ek Olarak:

Trendro adlı üyeden alıntı

Hocam 20 gün ~ sonra bir domain düşecek onu 20 gün sonra yine aynı fiyata regletebilirmiyim?

Belirttiğim stok bitene kadar geçerlidir hocam.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)

ozolcay adlı üyeden alıntı

Domain kaydı yapan kişiyle domaini kullanacak kişinin ip adresi farklı olunca domain 1-2 saate kapanıyor demişsiniz. Misal ben domaini regledim atıyorum o zaman ki ip adresim 170.98.xxx.xx daha sonra ip adresim yenilendi tekrar panele girdim. Sizin dediğinize göre bu şekilde de domain kapanır. Hostgator paneline girilen ipler farklı diye domain mi kapatılır. Allah aşkına biraz mantıklı düşünerek yorum yapyın.

Ek Olarak:

Belirttiğim stok bitene kadar geçerlidir hocam.

Hostgator da bizzat bu problemi yaşadim diyorum. 1-2 saat içinde şehir değişikliği belli oluyor. Burada ben hiçbir şeyi sallamam ! Kendim yaşadım diyorum. Yaşamasam yazmam zaten. Satışınıza devam edin ama şunu bilinki burada birşeyler bilen birileri var ! Kolay gelsin

• Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 14, (%64)

Hostgator da bizzat bu problemi yaşadim diyorum. 1-2 saat içinde şehir değişikliği belli oluyor. Burada ben hiçbir şeyi sallamam ! Kendim yaşadım diyorum. Yaşamasam yazmam zaten. Satışınıza devam edin ama şunu bilinki burada birşeyler bilen birileri var ! Kolay gelsin

Hocam ben burda o arkadaşın aldığı alan adının kapanmasının asıl nedenini size açıkça belirteyim. Domaini kupon koduyla 6 TL'ye alıyorum ben sizin dediğiniz konuda arkadaş 1 TL zararla satıyor. İsmini burda veremediğim bir site aracılığı ile arkadaş milletin hakkına geçerek başkasının kredi kartıyla alıyor alan adını kapanmasının sebebi budur. İp adresi veya şehir değişikliğiyle alakası yok. Kapanmasının asıl sebebini bilmediğiniz için boş yere konumu baltaladınız benim. Ayrıca o arkadaşın aldığı alan adının neden kapandığını daha detaylı öğrenmek istiyorsanız skype verin detaylı şekilde anlatayım size. Burada o tarz bir anlatım yapamam.

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)
Hatta buyrun efendim tam ne yazdigimi hatirlamiyorum ama neden hesabimin kapatildigini ve acilmasi icin ne yapmam gerektigini hostgator'a e-mail attigimda 3 saat sonra gibi bir surecte gelen mesaj şu şekildeydi:

Update to Ticket ID PHF-35020355:
3
35020355@tickets.hostgator.com
alıcı ben
16 MarAyrıntılar
Click here to rate your experience.
HostGator.comHostGator
Ticket: PHF-35020355
Merhabalar,

HostGator Turkce Destegi kullandiginiz icin tesekkur eder, bilet destek sistemimizdeki gecici bir yogunluktan dolayi gecikmeli donus icin ozur dileriz. Hesabiniz yaratilirken kendi IP adresinizden farkli bir IP uzerinden islem yapmis oldugunuz goruluyor. Bu, bir kullanici kendi bilgisayari yerine bir veri merkezi, sunucu veya VPN uzerinden baglanti kurdugu ve islem yaptigi zaman gerceklesen bir durumdur. Bu tur servisler uzerinden alisveris yaparak hosting satin almak, gercek IP adresinizi gizledigi, ve ABD tarafindan ambargo altindaki ulkelerde oturan kisiler tarafindan da kullanilabildigi icin, HostGator Hizmet Sozlesmesi geregi kabul edilmemektedir.

Bu yuzden, kendi bilgisayarinizi ve IP adresinizi kullanarak yeniden kayit olmanizi rica ederiz. Eger yardimci olabilecegimiz baska bir husus veya sorulariniz olursa, lutfen istediginiz zaman bizimle temas kurmaktan kacinmayiniz
.

Benden bu kadar. Kolay gelsin..

• Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 14, (%64)

Hatta buyrun efendim tam ne yazdigimi hatirlamiyorum ama neden hesabimin kapatildigini ve acilmasi icin ne yapmam gerektigini hostgator'a e-mail attigimda 3 saat sonra gibi bir surecte gelen mesaj şu şekildeydi:

Update to Ticket ID PHF-35020355:
3
35020355@tickets.hostgator.com
alıcı ben
16 MarAyrıntılar
Click here to rate your experience.
HostGator.comHostGator
Ticket: PHF-35020355
Merhabalar,

HostGator Turkce Destegi kullandiginiz icin tesekkur eder, bilet destek sistemimizdeki gecici bir yogunluktan dolayi gecikmeli donus icin ozur dileriz. Hesabiniz yaratilirken kendi IP adresinizden farkli bir IP uzerinden islem yapmis oldugunuz goruluyor. Bu, bir kullanici kendi bilgisayari yerine bir veri merkezi, sunucu veya VPN uzerinden baglanti kurdugu ve islem yaptigi zaman gerceklesen bir durumdur. Bu tur servisler uzerinden alisveris yaparak hosting satin almak, gercek IP adresinizi gizledigi, ve ABD tarafindan ambargo altindaki ulkelerde oturan kisiler tarafindan da kullanilabildigi icin, HostGator Hizmet Sozlesmesi geregi kabul edilmemektedir.

Bu yuzden, kendi bilgisayarinizi ve IP adresinizi kullanarak yeniden kayit olmanizi rica ederiz. Eger yardimci olabilecegimiz baska bir husus veya sorulariniz olursa, lutfen istediginiz zaman bizimle temas kurmaktan kacinmayiniz
.

Benden bu kadar. Kolay gelsin..

Başkasının kredi kartını kullanarak vpn üzerinden alış veriş yapılırsa kapatırlar tabi :)

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)

ozolcay adlı üyeden alıntı

Başkasının kredi kartını kullanarak vpn üzerinden alış veriş yapılırsa kapatırlar tabi :)

Siz konuya hakimseniz ve kapanmayacağını daha öncede yaptığınız işlemler ile biliyorsanız hayırlı satışlar dilerim.

usluu usluu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
pm atar mısınız istyiroum

Site Ayarları