isousluer adlı üyeden alıntı

Sevgili anti nükleer santralciler; diğer konuda Ermenistan'daki nükleer santralde bir kaza olduğunda Türkiye bundan etkilenmeyecek mi diye defalarca kez sormama rağmen cevap alamamıştım. Adamlar 1970 yılında inşa edilen nükleer santrali 2026 yılına kadar işletmeyi düşünüyorlar. Ki görünen de düşünmekle kalmayıp bu düşüncelerini faaliyete geçirecekler.

Bizim ülkemizde nükleer santral istemeyen insanlar sırf hükümet kindarlığı yüzünden istemiyor ya da kendilerinde aşağılık kompleksi var. Bunun başka bir açıklaması olamaz bu haberden sonra.


Bu tarz forumlarda olabildiğince siyasetdışı hareket etmek gerektiğine inanıyorum. Lakin bakıyorum da sizin yorumlarınız tamamıyla tarafgir bir anlayışla... Bundan önceki benzer konulardaki yorumlarınızı da okumuştum. Dikkat ederseniz soruyu ben sordum ilgili arkadaşa! Ben arkadaşa bir dokundurma yaptım çünkü asıl olay santrale karşı çıkılması değil ülkemizin sıradan iş kazalarında bile berbat bir halde olması neticesinde santral kazasından duyulan KAYGIdır.

Hükümet kindarlığı lafını kendine sakla derim.

Ek Olarak: Not: Konu biraz baltalanır gibi olduğu için başlık sahibinden şahsım adına özür dilerim.