Adwords Reklam Panelinizde üst kısımda bulunan Araçlar butonuna tıklayın sonrasında anahtar kelime planlayıcıya giriş yapın burada reklam vermek istediginiz ülke , il anahtar kelimeyi girerek ortalama tıklama maliyetlerine arama haçmini ve ihtiyac duyacagınız bir çok bilgiyi görebilrsiniz.
Araçlar > Anahtar Kelime Planlayıcı
Yemek tarifi veya tatlı tarifi gibi kelimeler için ilk sayfada ziyaret almanın yöntemi 0,15 krş ve üstüdür gösteriminiz mümkün oldugunca fazla olur paranız kısa sürede tükenebilir bunun için yapmanız gereken farklı reklam gurupları acıp ilgili tarif kategorisine müşteriyi yönlendirmektir.
* Sitenizde Adsense reklamları varsa
Maliyeti kurtarmak veya ufak tutarlar kazanarak başlamak için mobil cihazlarda gösterim teklifini arttırın.
Kaynak
Araçlar > Anahtar Kelime Planlayıcı
Yemek tarifi veya tatlı tarifi gibi kelimeler için ilk sayfada ziyaret almanın yöntemi 0,15 krş ve üstüdür gösteriminiz mümkün oldugunca fazla olur paranız kısa sürede tükenebilir bunun için yapmanız gereken farklı reklam gurupları acıp ilgili tarif kategorisine müşteriyi yönlendirmektir.
* Sitenizde Adsense reklamları varsa
Maliyeti kurtarmak veya ufak tutarlar kazanarak başlamak için mobil cihazlarda gösterim teklifini arttırın.
Kaynak
hocam şimdi ben 1 tane adwords hesabı actım ve 50 tl yükledim ama gözükmüyo 50 lira hiç biyerde ve koydugum reklam ne zaman cıkar . tıklama başına 1 tl yazdım