lostyazilim
tr.link

Google Adwords yardım

7 Mesajlar 1.347 Okunma
lstbozum
tr.link

Reyiz Reyiz Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 33 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
merhaba ben siteyi adwordse vericem tıklama başına kaç tl yazmam gerekiyo bunu nerden bakabilirim deneyerek mi bulucam bide bazı reklamlar sağ tarafta bazıları altta bazılarıda 2.sayfada cıkıyo ben 1.sayfa en üstte cıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim bilen birisi anlatırsa 10 numara olur

wmaraci
reklam

Khendal Khendal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 7 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
Sitenin içerigine göre degişir ne kadar verecegin nakliye sitesiyse 5 lira versen ancak cıkarsın oyun sitesiyse 90 kurusla 1.30 lira srası degişir aranmayan bir site ise 0,05 kurusla bile cıkarsın 0.01 kurusla mobil ziyaretciler basar siteni

www.15gunlukhavadurumu.web.tr

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

Khendal adlı üyeden alıntı

Sitenin içerigine göre degişir ne kadar verecegin nakliye sitesiyse 5 lira versen ancak cıkarsın oyun sitesiyse 90 kurusla 1.30 lira srası degişir aranmayan bir site ise 0,05 kurusla bile cıkarsın 0.01 kurusla mobil ziyaretciler basar siteni

tarif içerikli bi sayfa için günlük kaç tl yazmak gerek peki ?

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Deneyerek öğrenin hocam düşük tekliften yükseğe doğru giderek gelen ziyaretçi oranlarını karşılaştırın ona göre orta bir yol bulun. En düşük teklifi verin eğer tıklama oluyorsa o şekilde bırakın.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
wmaraci
wmaraci

jamyo jamyo Google Adwords Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Google Adwords Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 45 / 51
  • Ticaret 18, (%100)
Adwords Reklam Panelinizde üst kısımda bulunan Araçlar butonuna tıklayın sonrasında anahtar kelime planlayıcıya giriş yapın burada reklam vermek istediginiz ülke , il anahtar kelimeyi girerek ortalama tıklama maliyetlerine arama haçmini ve ihtiyac duyacagınız bir çok bilgiyi görebilrsiniz.

Araçlar > Anahtar Kelime Planlayıcı

Yemek tarifi veya tatlı tarifi gibi kelimeler için ilk sayfada ziyaret almanın yöntemi 0,15 krş ve üstüdür gösteriminiz mümkün oldugunca fazla olur paranız kısa sürede tükenebilir bunun için yapmanız gereken farklı reklam gurupları acıp ilgili tarif kategorisine müşteriyi yönlendirmektir.

* Sitenizde Adsense reklamları varsa

Maliyeti kurtarmak veya ufak tutarlar kazanarak başlamak için mobil cihazlarda gösterim teklifini arttırın.

Kaynak
Reyiz

kişi bu mesajı beğendi.

Reyiz Reyiz Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 33 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

jamyo adlı üyeden alıntı

Adwords Reklam Panelinizde üst kısımda bulunan Araçlar butonuna tıklayın sonrasında anahtar kelime planlayıcıya giriş yapın burada reklam vermek istediginiz ülke , il anahtar kelimeyi girerek ortalama tıklama maliyetlerine arama haçmini ve ihtiyac duyacagınız bir çok bilgiyi görebilrsiniz.

Araçlar > Anahtar Kelime Planlayıcı

Yemek tarifi veya tatlı tarifi gibi kelimeler için ilk sayfada ziyaret almanın yöntemi 0,15 krş ve üstüdür gösteriminiz mümkün oldugunca fazla olur paranız kısa sürede tükenebilir bunun için yapmanız gereken farklı reklam gurupları acıp ilgili tarif kategorisine müşteriyi yönlendirmektir.

* Sitenizde Adsense reklamları varsa

Maliyeti kurtarmak veya ufak tutarlar kazanarak başlamak için mobil cihazlarda gösterim teklifini arttırın.

Kaynak

hocam şimdi ben 1 tane adwords hesabı actım ve 50 tl yükledim ama gözükmüyo 50 lira hiç biyerde ve koydugum reklam ne zaman cıkar . tıklama başına 1 tl yazdım

jamyo jamyo Google Adwords Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Google Adwords Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 45 / 51
  • Ticaret 18, (%100)

Reyiz adlı üyeden alıntı

hocam şimdi ben 1 tane adwords hesabı actım ve 50 tl yükledim ama gözükmüyo 50 lira hiç biyerde ve koydugum reklam ne zaman cıkar . tıklama başına 1 tl yazdım

adwords reklam ilk kampanya acılımında inceleme süreci geçirebilir reklamlarını görünmüyorsan sakin bir şekilde bekle

yemek tarifinde anahtar kelime için 1 tl cok yüksek bir miktar

eyer ilk defa hesap actın ve hiç reklam vermediysen sana ek 25 tl harcamana 100 tl de kupon verebilirim en azından durumu çözene kadar 100 tl boşa gitmemiş olur

detay için iletişim bilgileri pm at veya bana

sitemden ulaş

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al