Benim sitemin istatistiklerine bakarak söylersem gayet iyisin hocam :) Bende BGBG 0,10-0,20 civarı oluyor genelde :)
Bu BGMG neye göre değişiyor. Bin gösterim başına alacağın tahmin tutar olduğunu biliyorum da. Nasıl arttırılıyor yani ? Bir yolu var mı yoksa şansına ve sektörüne göre mi ? Benim sitem eğitim sitesi.
Ayrıca bu oranlar normal mi yani ? %0,08 tıklama oranı nedir ya ? Millet %2 %3 ten bahsediyor forumlarda. %0,1 bile değil =) Sinirimden gülüyorum vallahi.
Ek Olarak:
Gmail reklamı olduğu için birde ben tıkladım etti 6 :) şaka bi yana tıklama çok kötü yerleşimi bence profesyonel birine yaptırın.
Hocam yerleşimime bakıp mı bu yorumu yaptınız yoksa bu tıklama oranına kesin rezil bir yerleşim vardır diye düşünerek mi ? =)
Ek Olarak:
Reklam yerlesimin vasat demektir bu. Professional reklam calismasi yaptirirsan bu tiklanmanin 100 katini alabilirsin.
Hocam size de aynı soruyu sormam gerekiyor =) Yerleşimime bakarak mı bu yorumu yaptınız yoksa mantık olarak düşünerek mi ?
Çünkü menü altına uzun banner kullanıyorum. Sidebar da 300x250. Ve yazı içerisinde esnek. Ayrıca 2 adet 200x90 bağlantı birimi yazı içerisine.