Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bir *** klasiği işte şuanda burada yazılan yazıların hepsi. :) *** kendini başka forumlarda bahsettiriyorsa o forumun kalitesine işaret eder. Bende aynı şekilde her iki foruma da üyeyim ilk başta sadece wmaracı kullanırken ***da gözüm bile yok iken davetiye gönderdim ve kabul edildiğini gördüm. İlk başlarda wmaracının son konular ve şu bildirim olayına o kadar çok alıştım ki ***u 2-3 ay kadar kullanmadım kullanamadım. Sonra yaptığım herkese açık temaları vs her iki forumda da satış konusu paylaşmamdan sonra olaylar değiştir. *** üzerinde açılan konular ve sergilenen emeğe ciddi bir saygı ve ciddiyet vardı. O andan sonra anladım asıl iş burada diye ve gerçekten hatrı sayılır para kazanım güzel bir bilgisayar aldım Allahıma şükür. Kendi ihtiyaçlarımı da *** üzerinde çalışarak giderebiliyorum bir çok iyi kişilerle tanıştım kimisi abim oldu kimisi kardeşim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
wmaraci'nin tek eksiği üyelerine paket satması. yönetimi gerçekten hızır gibi.
EThumb
www.emretas.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Facebook
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Davetiye sistemi **************lara karşı alınmış en iyi önlemlerden biridir.Evet kara borsaya düşmüş olabilir ama yapacak bir şey yok.Adamlar zaten davetiye satışı yapan kişileri tespit edip direk banlıyorlar.Bana göre şikayet konularına bakan ekipleri işlerini iyi yapıyor.Orada yaş ortalaması büyük ve ticaretin yoğun olduğu bir ortamdan bahsediyoruz.***da ekmek parasını kazanan kişiler,öğrencilerin(genelde üniversite) harçlıklarını çıkardığı bir çok öğrenci var.
WMaracina hiç bir zaman haksızlık etmeyelim.Bana göre *** ve wmaraci eşittir.Özellikle wmaraci üyelerinin yardım konularına olan ilgisi çok sevindirici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
***u falan daha iyi diyen baya arkadaş olmuş ama bana göre wmaracı insancıl yönden daha iyi ve samimi ***un bir yerleri kalkmış websitesi işlerine girerken her iki forumdan da üyelik almaya çalıştım hangisi popüler hangisi daha iyi diye düşünmedim ***da iki defa domainden yazmama rağmen dönüş yapmadılar yaşımı falan baya bilgiyi yazmıştım yaşta 27 bu arada neyse wmaracında ise üyelik aldım onaylandım ama bir takım sorunlar yaşadım üyeliğime giremiyordum telefona mesaj gelmiyordu aktivasyon konusunda yardım istedim aynı gün aynı saat hallettiler o yüzden WMARACI diyorum : )
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Ticaret konusunda *** kesinlikle çok ileride.Burada 2 aydır satamadığım bir ürünü 2 gün önce *** da 1 sat sonra sattım.
Wmaracı daha insancıl daha yakın evet ama *** ticaret bakımından iyi durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Davetiye satışı / parayla alımı vs. yasak hocam tespit edilir yada birisi şikayet ederse davet edende edilende banlanır paranda boşa gider üyeliğinde.
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
ben o zaman şu 400 liraya satmaya çalışan adamın nicki alayım bi:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
tüm yazılanların okudum *** gerçekten çok artist dolu bir forum üyeliğimi sildiler daha da almam wmaracı bana göre daha iyidir.