lostyazilim

r.10 kendini neden bu kadar ağırdan satıyor?

65 Mesajlar 8.443 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ecancan Ecancan Paylaşmak Güzeldir Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)
Bir *** klasiği işte şuanda burada yazılan yazıların hepsi. :) *** kendini başka forumlarda bahsettiriyorsa o forumun kalitesine işaret eder. Bende aynı şekilde her iki foruma da üyeyim ilk başta sadece wmaracı kullanırken ***da gözüm bile yok iken davetiye gönderdim ve kabul edildiğini gördüm. İlk başlarda wmaracının son konular ve şu bildirim olayına o kadar çok alıştım ki ***u 2-3 ay kadar kullanmadım kullanamadım. Sonra yaptığım herkese açık temaları vs her iki forumda da satış konusu paylaşmamdan sonra olaylar değiştir. *** üzerinde açılan konular ve sergilenen emeğe ciddi bir saygı ve ciddiyet vardı. O andan sonra anladım asıl iş burada diye ve gerçekten hatrı sayılır para kazanım güzel bir bilgisayar aldım Allahıma şükür. Kendi ihtiyaçlarımı da *** üzerinde çalışarak giderebiliyorum bir çok iyi kişilerle tanıştım kimisi abim oldu kimisi kardeşim :)
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Arkadaşlar wmaracı'na yalnızca sohbet forumu veya yardım forumu gözüyle bakarsanız haksızlık yapmış olursunuz.

Sızlanmak veya ***'u göklere çıkarmak yerine herkes uzman olduğu konuda birer rehber hazırlayıp foruma karşılıksız ekleyebilir. Çevresine wmaracı'nı tanıtan söylemlerde bulunabilir. Lütfen bu platformun kıymetini bilin.

Herkes destek olmak amacıyla kendi sitesinde forumu tanıtan bir makale yazabilir ve reklam alanlarından banner çıkarabilir diye düşünüyorum. Daha önce bu yapıldı ve ciddi bir potansiyel yakalandı. Şu anda o potansiyelin meyvelerini yiyorsunuz. Buranın pek çok insanın ekmek teknesi olduğunu unutmayın.

Yönetimin yapmak istediği internet ortamına atılıp para kazanmak isteyen herkesin foruma üye olabilmesi ve forumdan sınırsızca yararlanabilmesi. Bu yüzden davetiye sistemi yok ve yaş ortalaması düşük.
konusal

kişi bu mesajı beğendi.

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)
wmaraci'nin tek eksiği üyelerine paket satması. yönetimi gerçekten hızır gibi.

EThumb EThumb www.emretas.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)
Davetiye sistemi **************lara karşı alınmış en iyi önlemlerden biridir.Evet kara borsaya düşmüş olabilir ama yapacak bir şey yok.Adamlar zaten davetiye satışı yapan kişileri tespit edip direk banlıyorlar.Bana göre şikayet konularına bakan ekipleri işlerini iyi yapıyor.Orada yaş ortalaması büyük ve ticaretin yoğun olduğu bir ortamdan bahsediyoruz.***da ekmek parasını kazanan kişiler,öğrencilerin(genelde üniversite) harçlıklarını çıkardığı bir çok öğrenci var.

WMaracina hiç bir zaman haksızlık etmeyelim.Bana göre *** ve wmaraci eşittir.Özellikle wmaraci üyelerinin yardım konularına olan ilgisi çok sevindirici.

wmaraci
wmaraci

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
***u falan daha iyi diyen baya arkadaş olmuş ama bana göre wmaracı insancıl yönden daha iyi ve samimi ***un bir yerleri kalkmış websitesi işlerine girerken her iki forumdan da üyelik almaya çalıştım hangisi popüler hangisi daha iyi diye düşünmedim ***da iki defa domainden yazmama rağmen dönüş yapmadılar yaşımı falan baya bilgiyi yazmıştım yaşta 27 bu arada neyse wmaracında ise üyelik aldım onaylandım ama bir takım sorunlar yaşadım üyeliğime giremiyordum telefona mesaj gelmiyordu aktivasyon konusunda yardım istedim aynı gün aynı saat hallettiler o yüzden WMARACI diyorum : )

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Ticaret konusunda *** kesinlikle çok ileride.Burada 2 aydır satamadığım bir ürünü 2 gün önce *** da 1 sat sonra sattım.
Wmaracı daha insancıl daha yakın evet ama *** ticaret bakımından iyi durumda.

EThumb EThumb www.emretas.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

***u falan daha iyi diyen baya arkadaş olmuş ama bana göre wmaracı insancıl yönden daha iyi ve samimi ***un bir yerleri kalkmış websitesi işlerine girerken her iki forumdan da üyelik almaya çalıştım hangisi popüler hangisi daha iyi diye düşünmedim ***da iki defa domainden yazmama rağmen dönüş yapmadılar yaşımı falan baya bilgiyi yazmıştım yaşta 27 bu arada neyse wmaracında ise üyelik aldım onaylandım ama bir takım sorunlar yaşadım üyeliğime giremiyordum telefona mesaj gelmiyordu aktivasyon konusunda yardım istedim aynı gün aynı saat hallettiler o yüzden WMARACI diyorum : )

Genelde *** ticaret yapmak isteyenler için iyi bir forum.Burada açtığım konuları n bazılarını ***da açıyorum ve iplenmiyorum tabii ki.Çünkü adamların çoğu ticaret amaçlı girdiği için pek ilgi çekmiyor.

mackrulzz mackrulzz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Davetiye satışı / parayla alımı vs. yasak hocam tespit edilir yada birisi şikayet ederse davet edende edilende banlanır paranda boşa gider üyeliğinde.

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)
ben o zaman şu 400 liraya satmaya çalışan adamın nicki alayım bi:)

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
tüm yazılanların okudum *** gerçekten çok artist dolu bir forum üyeliğimi sildiler daha da almam wmaracı bana göre daha iyidir.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al