Site ana sayfa indexi ile postlari karistiriyorsunuz. Farklı kategorilerde ve yazi bicimlerinde tabi ki farkli kelimeler kullanılacaktır. Ancak 15 türevi yazmaniza gerek yok; içerik ne, kullanici girince ne gorecek, ne ile alakali gibi sorulara cevap vermesi yeterlidir. X izle, x full hd izle, x canli izle, x ilk sen izle, x yeni film izle gibi sacma sapan turevlere gerek yok demeye calisiyorum ;)
gerek yokda herkes öyle yapıyo google etiketi desteklemediğini ve hatta keywords ziyaretci vermediğini söylüyor ama sayacıma bakıorum aranan kelimede ilk cıkanlar x izle, x canlı izle, x tek part izle, x indirmeden izle, hep bu şekil bence özgünlük olayına yeterince baktıklarına pek inanmıyorum başlığa etikete ve açıklamaya hepsine aynı şeyi yazıyorum daha çok ziyaretci geldiği sayfalar oluyo ben bu meta olayına bi akıl erdiremedim erdiren varsa yazssın sevabına :)
Ek Olarak: birde şunu belirtmek istiyorum google organik e değer veriyormuş ya diğerleri neye değer veriyo misal dizi izle kelimesinin organiki demi var dizi izle dizi izle bunu nasıl organık yapacağız başlıkda ben açıklamaya ziyaretci gönderdiklerine asla inanmıyorum çünkü google grin dizi izle veya film izle yazın ve o girdiğiniz sitelerdeki dizi veya filim başlıklarına bakın bakalım googlenin ki gibi 60 kelimemi yoksa 200 250 kelimemi bence bunlar deli uydurmasından başka bişe değil benden bukadar iyi pazarlar ...