lostyazilim
tr.link

Doğru keywords nasıl olmalı?

10 Mesajlar 1.502 Okunma
lstbozum
tr.link

akmova akmova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Beden Eğitimi Öğretmeni
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Konu ile ilgili keywords'ları girerken nasıl bir yol izlemeliyiz.

Örneğin;

1- Bumu; sakarya haberleri, sakarya haber, sakarya haber siteleri, sakarya haber manşet, sakarya son haberler.....

2- Bumu; sakarya haberleri, haber, haber siteleri, haber manşet, son haberler....

Birincisi mi doğrudur ikincisi mi?
Yani konunun başlığı Sakarya haberleri ise, diğer keywords'larda sürekli sakarya kelimesini kullanmak mı doğrudur yoksa son eklerini yazmak mı?

Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Sakarya haberleri, sakarya ili haberleri, sakarya guncel haber, sakaryadan son dakika haberleri, sakarya fotograflari, sakarya videolari gibi.

Aslında birincisi yani.

Site iceriginizde ne varsa sadece o; yüksek aranma hacmi olan kelimeler ile keyword calismasi yapmanizin bir anlami yok diye dusunuyorum.

Anahtar kelime sitenizi google amcamiza en net ozetleyen kisa tümcelerdir, az, spesifik ve öz olmalı.
akmova

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

CelloBello CelloBello Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek dekor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
iyide atıyorum örnek

dirilis tek parça izle, diriliş hd izle, diriliş indirmeden izle, bu şekil yazsan bile bazı seo uzmanları buna sıpam diyo bu spamsa sizin yazdığınızda spam hiç farkı yok özgünlüğü nerde ?
akmova

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Sakarya haberleri, sakarya ili haberleri, sakarya guncel haber, sakaryadan son dakika haberleri, sakarya fotograflari, sakarya videolari gibi.

Aslında birincisi yani.

Site iceriginizde ne varsa sadece o; yüksek aranma hacmi olan kelimeler ile keyword calismasi yapmanizin bir anlami yok diye dusunuyorum.

Anahtar kelime sitenizi google amcamiza en net ozetleyen kisa tümcelerdir, az, spesifik ve öz olmalı.

yüksek hacimli arama kelimelerinden zaten uzak duruyorum verdiğim örnek bir kelimeydi o an o aklıma geldiği için yazdım. Yani demek istediğim sakarya kelimesi her keywords'un içerisinde yer almalı mı almamalı mı? En başta ana kelimeyi kullanmak yeter mi yetmez mi?

Açıkcası bugüne kadar ilk dediğim gibi yaptım hep ve bir sıkıntısını yaşamadım ama okudukça gördükçe farkettim ki ikinci dediğim gibi yapan sitelerde var hatta bu tarz yöntemin daha sağlıklı ve iyi olduğu söyleyen seo uzmanı olarak kendilerini tanıtan kişilerde var.

Bu yüzden kararsız kaldım doğrusu hangisi konusunda

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek dekor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

akmova adlı üyeden alıntı

yüksek hacimli arama kelimelerinden zaten uzak duruyorum verdiğim örnek bir kelimeydi o an o aklıma geldiği için yazdım. Yani demek istediğim sakarya kelimesi her keywords'un içerisinde yer almalı mı almamalı mı? En başta ana kelimeyi kullanmak yeter mi yetmez mi?

Açıkcası bugüne kadar ilk dediğim gibi yaptım hep ve bir sıkıntısını yaşamadım ama okudukça gördükçe farkettim ki ikinci dediğim gibi yapan sitelerde var hatta bu tarz yöntemin daha sağlıklı ve iyi olduğu söyleyen seo uzmanı olarak kendilerini tanıtan kişilerde var.

Bu yüzden kararsız kaldım doğrusu hangisi konusunda

üstadım ben anlamakda zorluk çekiyorum nekadar spam alakasız siteler varsa google hep onları görüyo ama spam dediklerine niye hit gönderiyo ozaman misal atıyorum ositv yazıyorum google bana adamın ositv, ositv.com, ositv izle, gibi lüzümsuz yere yazı ekleyen sitesini görüyo ama ana site özgünde olsa alakasız hitler alıyo
akmova

kişi bu mesajı beğendi.

Restlesstr Restlesstr http://www.grafikmen.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 554
  • Beğeniler 41 / 107
  • Ticaret 13, (%100)
Bende anlamadım bazıları diyor anahtar kelime kullanın bazıları diyor kullanmayın ortada kaldım valla.
akmova

kişi bu mesajı beğendi.

www.grafikmen.com | Grafik deposu.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Site ana sayfa indexi ile postlari karistiriyorsunuz. Farklı kategorilerde ve yazi bicimlerinde tabi ki farkli kelimeler kullanılacaktır. Ancak 15 türevi yazmaniza gerek yok; içerik ne, kullanici girince ne gorecek, ne ile alakali gibi sorulara cevap vermesi yeterlidir. X izle, x full hd izle, x canli izle, x ilk sen izle, x yeni film izle gibi sacma sapan turevlere gerek yok demeye calisiyorum ;)
akmova Restlesstr

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)

Site ana sayfa indexi ile postlari karistiriyorsunuz. Farklı kategorilerde ve yazi bicimlerinde tabi ki farkli kelimeler kullanılacaktır. Ancak 15 türevi yazmaniza gerek yok; içerik ne, kullanici girince ne gorecek, ne ile alakali gibi sorulara cevap vermesi yeterlidir. X izle, x full hd izle, x canli izle, x ilk sen izle, x yeni film izle gibi sacma sapan turevlere gerek yok demeye calisiyorum ;)

hocam şimdi postlar için benim bahsettiğim 1.örnek mi yoksa 2.örnek mi doğrudur :D
ve Anasayfa index için hangi yöntem doğrudur ?

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
1. örnek keywordsler için uygundur ikinci örnek ise meta keywordsler için uygundur.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

• Üyelik 11.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek dekor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

gerek yokda herkes öyle yapıyo google etiketi desteklemediğini ve hatta keywords ziyaretci vermediğini söylüyor ama sayacıma bakıorum aranan kelimede ilk cıkanlar x izle, x canlı izle, x tek part izle, x indirmeden izle, hep bu şekil bence özgünlük olayına yeterince baktıklarına pek inanmıyorum başlığa etikete ve açıklamaya hepsine aynı şeyi yazıyorum daha çok ziyaretci geldiği sayfalar oluyo ben bu meta olayına bi akıl erdiremedim erdiren varsa yazssın sevabına :)

Ek Olarak: birde şunu belirtmek istiyorum google organik e değer veriyormuş ya diğerleri neye değer veriyo misal dizi izle kelimesinin organiki demi var dizi izle dizi izle bunu nasıl organık yapacağız başlıkda ben açıklamaya ziyaretci gönderdiklerine asla inanmıyorum çünkü google grin dizi izle veya film izle yazın ve o girdiğiniz sitelerdeki dizi veya filim başlıklarına bakın bakalım googlenin ki gibi 60 kelimemi yoksa 200 250 kelimemi bence bunlar deli uydurmasından başka bişe değil benden bukadar iyi pazarlar ...
akmova

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al