Şuan mobilim size şu tavsiyeyi önerebilirim; Adsense'in bile önerdiği bir olay var, bu kısmı çoğunlukla acemi reklam yayinlayanlar otomatik oluşturup kodu olduğu gibi eklenti yada tema dosyasına yerleştiriyor ve en iyi kazancı istiyor. Sizin yapmanız gereken adımları aşağıda siralayacagim göstereceğim
- 3 adet banner reklam oluşturmalısiniz. ( 728×90 / 336×280/ 468×60 )
Bu reklam birimlerini oluştururken 728/90 ve 336/280 olanlarını hem görsel hemde metin olarak ayarlayın. Stil kısmında sitenizin arka planı hangi renk ise, metin rengi hangi renk ise, başlık rengi hangi renk ise ona göre ayarlayın ve oluşturun.
468x60 olan reklam birimini konu içerisinde " Adman " eklentisi ile içeriğin tam ortasına yerleştireceksiniz ama onu oluştururken sadece metin olarak ayarlayarak yazı fontu ve renk uyumuna dikkat etmelisin.
- 2 adet bağlantı birimi oluşturun, yukarıda anlattığım gibi stil olarak renk seçeneklerini temaya uygun yapıyorsunuz. Onların boyutu 1 adet 468×15 1 adet 728x15 olabilir. Onları da siteye uygun yerlere uyarlayabilirsiniz.
Ardından 1 hafta içerisinde sonuçları göreceksiniz. Mobil olmasaydım ücretsiz olarak yardım ederdim ama malesef :)