lostyazilim
tr.link

Biraz Hırs Yaptım Sanırım. . . Google Şaşırdı :)

28 Mesajlar 4.163 Okunma
lstbozum
tr.link

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Yok est. Ama bir fikir beyan ediyorssanız bence sebebini de açıklayın (:

Sebebi olsa açıklardım zaten, açıklama olmadığından bence yazdım. Ama sonra bi bakayım dedim, Google'nin sitelerini baktım, bişey bulamadım. Aslında bu ince ayrıntılarda deneyimle çözülecek şeyler de var, Google'nin kendi açıkladığı bilgiler de var. Ard arda yazı eklemekle ilgili bilgi bulamadım mesela. Varda Google'nin kendi ağzından bulamadım.

wmaraci
reklam

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)

Sitenin Sandbox'a girme riski konusunda haklısınız ancak kusura bakmazsanız "Sağdan soldan duydugunuz için gerçek sebebini açıklayamıyorsunuz" diyeceğim.

Bu şekilde içerik üretilmesi %99 spamdır. Açılan Her başlıkta sülük kelimesi geciyor.

Ayrıca googlenin Yüzeysel içerik dediği olayda Tam olarak budur.

Söylediklerinin aksini iddaa eden bir yazım olmadığı için pek üstüme alınmıyorum. Son attığım mesajda arkadaşın kalın yazısına tepki niteliğindeydi.
Sebebini gayet net bir biçimde ilk mesajımda herşeyide açıkladım. Kelime sayısını arttırarak gireceği makaleler daha yararlı olacaktır diye. Daha ne açıklaması yapıyım ki ?

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Söylediklerinin aksini iddaa eden bir yazım olmadığı için pek üstüme alınmıyorum. Son attığım mesajda arkadaşın kalın yazısına tepki niteliğindeydi.
Sebebini gayet net bir biçimde ilk mesajımda herşeyide açıkladım. Kelime sayısını arttırarak gireceği makaleler daha yararlı olacaktır diye. Daha ne açıklaması yapıyım ki ?

Hocam Size veya @PHPacemisi için olumsuz , saygısız bir yazı yazmadım.

Söylediklerinizin doğru ancak oturttugunuz bir zemin yok. Bunu dile getirmeye çalıştım.

bir siteye dk'da 50 tane 2 satırlık yazı girseniz de sakıncası yoktur. Yeterki yazdıkalarınız gerçekçi olsun.

Nedir.com'u incelerseniz ne demek istediğimi örnek üzerinden daha iyi anlarsınız.

şimdi WMaracı Forumu Kimlere Hitap ediyor ?
diye bir başlıkla yazı yazsam bu yazının içeriği

Webmaster ve webmaster adaylarına hştap ediyor.

Yazsam; Allahın bir kulu gelipte bana spam yapıyorsun diyemez. Çünkü ziyaretçi bu aramayı yapıp siteme geldiği zaman, Cevabını almış olacak.

Yani o yazının uzunluğu Masallarına inanmayın :)

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

i1y4s adlı üyeden alıntı

kendoka Merhaba,

Bunca yazının içine neden "sülük tedavisi" kelimesini koymaz ve ana sayfana site içi linkleme yapmazsın?

Merhaba hocam.

Aslında sitenin amacı sülük satışı ve sülük fiyatları. Yani bu kelimeyi başta düşünmemiştim. Hatırlattığın için çok teşekür ederim.

Hocam bu arada neredeyse 800 yazı falan oldu. yazıların içinden anahtar kelimelere site içi linkleme yapıyorum. Ama "sülük satışı" kelimesinde ve "sülük fiyatları" kelimesinde 3.4. sayfalardayım. Backlink almak istemiyorum bakalım ne olacak diye. Site içi linklemeden başka bir yöntem var mı ?

Benim aklıma ana sayfaya her gün birer paragraf yazı eklemek geliyor. Başka nasıl yapabiliriz.

Ek Olarak:

Sitenin Sandbox'a girme riski konusunda haklısınız ancak kusura bakmazsanız "Sağdan soldan duydugunuz için gerçek sebebini açıklayamıyorsunuz" diyeceğim.

Bu şekilde içerik üretilmesi %99 spamdır. Açılan Her başlıkta sülük kelimesi geciyor.

Ayrıca googlenin Yüzeysel içerik dediği olayda Tam olarak budur.

:) ustab doğru bir eleştiri yapmışsınız ama siz de gerçek bir sebep ortaya koymadınız. Google'ın yüzeysel içerik dediği olay nedir ? Bunun net açıklaması nedir ?

Ankara sülük satışı ile Trabzon sülük satışı sayfasına ne yazacağım. Tabi ki birbirine yakın şeyler. Ama birebir aynı değil.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

:) ustab doğru bir eleştiri yapmışsınız ama siz de gerçek bir sebep ortaya koymadınız. Google'ın yüzeysel içerik dediği olay nedir ? Bunun net açıklaması nedir ?

Yüzeysel içerik Nedir ?
Googleye Yüzeysel içerik yazmak sizi çok yoruyor sanırım.
Google Spam ile Mücadele Buyrun hocam.

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
Özgün içerik olayıda yalan ona bakıyorsanız. Copy paste olan bir çok site var tepelerde gezen.
Size göre herşey yalan, her şey doğru. Tamam sizsiniz.
Shrikeen

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Özgün içerik olayıda yalan ona bakıyorsanız. Copy paste olan bir çok site var tepelerde gezen.
Size göre herşey yalan, her şey doğru. Tamam sizsiniz.

Hocam Sizin anlamadıgınız kısım, içerikten ziyade ziyaretçinin tepkisinin daha önemli oldugu.

içerik kopya olsun, kısa olsun, resimsiz videosuz olsun, imla kurallarına uyulmamış olsun.

Bunların hiç biri önemli değildir. ( Yukarıdakilerin yer alması + avantajdır, almaması ise dez avantaj değildir). Eğer sitenize giren ziyaretçi memnun bir şekilde siteden ayrılıyorsa o zaman içeriğin ne olduğu, nasıl servis ettiğiniz önemli değildir.
Siz sitenize özgün yazı yazdınız ama her tarafa reklam koydunuz diyelim. Sitenize gelen adam reklamlardan sıkılıyor ve hemen çıkıyor. Ben geldim senin sitende ki yazıyı kopyalayıp yayınladım. Ziyaretçi geldi yazıyı okudu bide üstüne yorum yaptı.

Şimdi sen kendin söyle ; hangi site üst sırada olmayı hak ediyor ?

Not : reklam kısmı tamamen ziyaretçinin siteden hemen çıkmasına sebep olacak olumsuz etkenlerden yalnızca biir örnekti. Sitenizin renkleri, Düzeni bile buna sebep ve örnek olabilir.

bankagundem bankagundem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 8 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Farklı bir yöntem :)

www.fikirbuldum.net İş Fikirleri,Hediye Fikirleri,Bayilik Veren Firmalar
Site Ayarları