Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ladesci adlı üyeden alıntı
Fotoğraflarla ilgili sorun olduğunun farkındayım, iyi bir çözüm bulamadım malesef. Ayrıca boyutları düşürmek için yapılan çalışmalar çok zaman alıyor. Photoshop'tan çıkartıp başka sıkıştırma programında sıkıştırmama rağmen iyi bir verim elde edemedim. Belki bahsettiğiniz sitelerden verim alabilirim. Teşekkürler.
Fotoğraflar png mi jpg mi ?
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
Hocam ben sizin yüklediginiz resimlerden degil temadaki ikonlardan şüpheliyim bence temadaki ikonlar buna yavaşlık sebebi veriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
freetorrent adlı üyeden alıntı
sitenize baktım hocam ,öncelikle ana sayfadaki yoğunluğu azaltmanız gerekiyor , içerik sayısı çok olduğu için sanırım biraz da o yüzden geç yükleniyor , footer kısmında bir düzenleme yapın 3-4 olsun içerik sayısı alta doğru uzayıp gitmesin hem görünüm açısından kötü hem de sitenizi yavaşlatan etkenlerden , eklenti sayısında biraz azaltma yapmanız lazım sorgu sayısı 170 görünüyor , resimleri optimize için wp smush it eklentisini deneyebilirsiniz ,son olarak wp fastest cache eklentisini kurun ayarlardan etkinleştirin , plugin garbage collector adlı eklentiyle databasedeki gereksiz tablolardan kurtulun biraz araştırırsanız detaylı bilgi bulursunuz hocam , ben bu şekilde verim elde ettim umarım sizinde işinize yarar.
Wp Fastest Cache ve Smush it eklnetileri çok işe yarıyor gerçekten. Özellikle Fastest Cache eklentisini kurduktan sonra sitenin hızı gerçekten çok arttı, ayrıca çok geç açılan başka bir site içinde, wp optimize - fastest cache - smush it üçlüsünü yaptık bi arkadaş yardımıyla biraz da css ve js küçültme yaptık siteler şimdi muhteşem çalışıyor. Çok kaliteli ve kesin çözüm olan bilgiler vermişsiniz tebrik ediyorum hocam :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hepimize rahmet eylesin!
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gerekmedikçe png kullanmamanızı öneririm. Aynı resmi png de jpg ye çevirirsen çok büyük bir tasarruf edebilirsiniz.
Ek Olarak: Bu arada En Yeniler bölümünde her yazınız için facebook ve twitter paylaş icon ları koymuşsunuz. Bence kaldırın. Kimse bir haberi henüz okumadan paylaşmaz. Zaten yazının içinde paylaş butonları mevcut. Ana sayfada yer alan bu iconlar büyük ağırlık yaparlar. js sorgusu yapıyor çünkü her biri açılışta. 15-16 yazı var orda. yani 30-32 js sorgusu sadece ordan var.
Ayrıca hem resim ve sorgudan kurtulmak hem de görünüm olarak daha iyi olması açısından soldaki En Yenilerin sayısını azaltabilirsiniz. Seviye olarak 'Yüksek Lisans eğitiminde en çok tercih edilen 13 ülke ve kabul şartları' yazısı ile, yani sağ taraftakiler ile aynı yerde bitmiş olur.
Footer daki En Yeniler ve Bunlar da var bölümleri de çok dolu kanımca. Hem görüntü kirliliği, hem hıza etki eder. Hepsi de resimli. Hem de En yeniler bölümü zaten ana sayfanın solunda var. Kendinizi tekrar etmiş oluyorsunuz ki bu iyi bir şey değildir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2