-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wp-cron.php yi devre dışı bırakın kullanmıyorsanız.Çok kaynak tüketir.
Başka siteler sizden rss feed den içerik çekiyor olabilir rss feed devre dışı bırakabilirsiniz.
Eğer çok fazla eklentii kurup kaldırdıysanız database i temizlemeniz lazım clean option eklentisi var ama oda tam temizlemiyor tavsiyem wordpress tüm içerikleri dışa aktarıp temiz bir db ve wordpresi yeniden kurup dışa aktardığınız içerikleri tekrar içe aktarın.Bu yöntemin çok fayadası var tabi çok fazla eklenti kurup kaldırma yaptıysanız.Ben bu yöntemi uyguladığımda cpu yu %80 lerden %30 lere düşürdüm.
İstatistik eklentisi kullanmayın.Aşırı kaynak tüketir.
Yine sorun devam ederse hosting firmanızı değiştirin.
Son olarak kaynak tüketimini gösterdiğiniz yerden takip etmeyin ordan anlık görürsünüz.Resourge Usage bölümü var ordan daha detaylı olarak takip edebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Status
ALLOCATED
Contact Email
Registrant
UPC Romania Iasi
UPCRO
ROMANIA
Administrative Contact
UPC Romania LIR
62D, Nordului St.
District 1, 014104, Bucharest
Telephone: 40311018100
Fax: 40311018101
Technical Contact
UPC Romania LIR
62D, Nordului St.
District 1, 014104, Bucharest
Telephone: 40311018100
Fax: 40311018101
bot sanırım
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Cpanel'den ham erişim günlüğünü indirin, aynı ip adresi anlamsız bir şekilde sürekli bir yere giriş yapmaya çalışıyor vs. ise o ip adresini htaccess ile engelleyin sorun cözülecektir. Ben nerdeyse 2 günde bir kontrol ediyorum bu dosyayı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Botlar için robots.txt ile delay koyabilirsin.
Şu şekilde oluyordu galiba:
User-agent: *
Crawl-delay: 60
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhabalar,
Öncelikle panelde soldaki ram vb. kaynakların görüntülenmesi sunucu genelinde kurulu olan "CloudLinux" teknolojisinin kullanılması kaynaklı.Özetleyecek olursak paylaşımlı sunucu üzerinde açılanher bir hosting sizin panelinizdende görebileceğimiz şekilde 512 mb ram kullanabiliyor.
Siteniz farklı iplerden yoğun istek alıyor ise anasunucuda yoğun istek yapan iplerin engellenmesi için bir sistem yokmu yoksa siz cpanelden bu ipleri engelleyebilirsiniz.
Detaylı bilgi almak isterseniz özelden iletişime geçebilirsiniz veya skype yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur databaseyi falan güzelce temizledim kullanmadığım siteleri kaldırdım inşallah düzelir .
resource kısmında bu uyarı yer alıyordu. cron 'uda devre dışı bırakmam gerek galiba.
Virtual memory resources were limited for your site
You have reached entry processes (number of simultaneously running php and cgi scripts, as well as cron jobs and shell sessions) limit 5 times
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuyu takipteyim, aynı dert benim de başımda.
İşin ilginç yanı ise bana kimse sunucu kullanmamı önermiyor, herkes gereksiz masraf edeceğimi söylüyor, kullanmakta olduğum VPS'de kalmam söyleniyor.
Sitem daha önce reseller hesabında 7K hiti sorunsuzca kaldırırken, şimdilerde 4K hitle VPS'de kapanma problemleri yaşıyor, ve bu durumun nedeni de CPU kullanımı, loadlar olarak görünüyor.
Konuya cevap yazan arkadaşlar arasında, denemediğim şeyler anlatanlar olmuş, teşekkür ederim ben de kendi adıma. @freetorrent, sorunu çözebilirsen bu bilgiyi de burada paylaşırsan sevinirim.