Abi sen sitenin hitlerini canlı canlı gördün 130tlye aldın. Ben o sitey 1 yıl 3 ay emek verdim. 2 günlük emekten bahsediyorsun. Sadece site daha önce banlandı haberin olsu ndiye söylüyorrum dedim. Dün 270tl getir siteyi geri alırsın diyordun satmam diyorsun şimdi. Bende öğrenciyim ama sürekli öğrenciyim böyle şöyle demedim.
Site daha önce ban yedi ne biliyim ne zaman ban yedi onu mu takip ediyorum. Şuan banlı değildi zaten öyle olsa kimse almazdı. Ben yine iyimser yaklaştım size siz mahkemede mahkeme mahkemde mahkeme. Orta yol bulak yok. Siteyi geri sat o zaman paranı halledeyim onada yok. Arkadaşım derdin ne. Her şeyini biliyordun itenin bile bile ladın tek bilmediğin daha önceki bandı.
Siteye teklif falan almadım güzel bir teklif. Reklam teklifi geldi ama arkadaşada siteyi sattım yeni sahibi ile görüşün dedim.
Site daha önce ban yedi ne biliyim ne zaman ban yedi onu mu takip ediyorum. Şuan banlı değildi zaten öyle olsa kimse almazdı. Ben yine iyimser yaklaştım size siz mahkemede mahkeme mahkemde mahkeme. Orta yol bulak yok. Siteyi geri sat o zaman paranı halledeyim onada yok. Arkadaşım derdin ne. Her şeyini biliyordun itenin bile bile ladın tek bilmediğin daha önceki bandı.
Siteye teklif falan almadım güzel bir teklif. Reklam teklifi geldi ama arkadaşada siteyi sattım yeni sahibi ile görüşün dedim.
Size cevap dahi yazmazdım ama keşke kişiliğinizi siteyi geri alıp konunuza yazan adama 150 TL ye satacak kadar düşmeseydiniz.
Arkadaşın bu yalanı uydurma ve siteyi geri almak istemesi budur.***'da tanıdığım birçok seocuyla konuştum bu şahıs yalan söylüyor dolancırıcılığın peşinde.