egeyazilim adlı üyeden alıntı

Yahu ikinizde buradaymışsınız, bir ortak nokta bulabilmeniz lazım. sonuçta insanlar konuşa konuşa anlaşır. ikinizden anladığım kadarıyla artniyetli kimse yok içinizde, önemli olan ikinizin de zarar etmemesi.
Benim dışarıdan size tavsiyem: eğer alıcı kişi siteyi banlı olduğu için geri verecekse, yaptığı masrafları belgelemeli ve masraflar + site bedelini iade almalı. Bu durumda seo çalışması devam etmeli ve makaleler de site ile beraber teslim edilmeli.
Siteyi iade etmeyecekse yapacak birşey göremiyorum.

İkinize de kolay gelsin.

Hocam klavyenizi öpeyim ya. Bende konuşalım orta yol bulalım diyorum ama mahkemede konuşuruz diyordu. Ben her şeye razıyım yeterki hiçkimse madur olmasın. Ben arkadaşın da iyi niyetli olduğunu düşünüyorum fakat orta yolu bulamadık bir konuşalım büyüklerimiz varsa bir orta yol bulsunlar halledelim.

Ek Olarak:

tayfun29 adlı üyeden alıntı

Size cevap dahi yazmazdım ama keşke kişiliğinizi siteyi geri alıp konunuza yazan adama 150 TL ye satacak kadar düşmeseydiniz.

Arkadaşın bu yalanı uydurma ve siteyi geri almak istemesi budur.***'da tanıdığım birçok seocuyla konuştum bu şahıs yalan söylüyor dolancırıcılığın peşinde.

Dolandırma peşinde değilim arkadaşım. 150tl reklam teklifi aldım olamazmı arkadaşım. Ben sana siteyi bana vercen zorla demiyorum daha önce ban yediğini söylememem canımı sıktı sizi bigilendireyim dedim ama görüyorum ki yanlış ettim. Keşke bıraksaydım olayları akışına.