hocam açıkçası ben haber sitesi için bu domaini kullanmayı düşünmezdim bende haber sitesi için bir kaç ay önce domain aldım ama haber150.com ama açamadım bi türlü haberxxx şeklinde domain sorgulat istersen boşta domainler bulursun bence
Jenerik domain bulmanın imkansız olduğunu bildiğim için böyle bir isim tercih ettim. Söylediğiniz şekilde sayılarla üretmek açıkçası pek içime sinmiyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Alan adı muhalif bir gazete ve hatta radikal sol bir izlenim oluşturuyor. Bence gayet iyi...
Muhaliflik ciheti doğrudur. Ancak a partisi b partisi değilde halka zarar veren her türlü uygulama, yapı vs. muhalif olacak inşallah. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Mümkünse kötü olan nedir söyler misiniz? Bu soruyu nasıl "kötü" olur, neden böyle dediniz şeklinde algılamayın lütfen. Eksilerini de görmek istiyorum. Farklı bir şey mi çağrıştırıyor sizde?
aynı düşüncedeyim
Teşekkür ederim ustam.
HaberA varsa sen HaberZ yap bu kadar kolay kardes bu domain isimlerle bu kadar kafa yormanizi anlamiyorum düz mantik kullan ;)
Düz mantıktan ziyade üretici olmak daha mantıklı bence. İlerde marka olabilecek domain olmasını yeğlerim genelde. Bu nedenle böyle bir seçim yaptım. Ben sadece farklı bir şey mi çağrıştırıyor acaba diyorum. Sivilceyi çağrıştırıyor diyenler oldu. :) Teşekkür ederim.
Domain içerikle paralellik arz ettiği sürece ve özgün içerik ya da özgünleştirilmiş içerik girildiği sürece problem teşkil etmez. SEO açısından da alan adı yüzde yüz belirleyici değildir.
Siz projenizi sürdürülebilir kılar ve içeriği kaliteli şekilde devam ettirirseniz başarılı olursunuz.
Haber sitesi açmak ve sıralamada yükselmek için de içinde illa haber geçmesi gerekmez.
Siz projenizi sürdürülebilir kılar ve içeriği kaliteli şekilde devam ettirirseniz başarılı olursunuz.
Haber sitesi açmak ve sıralamada yükselmek için de içinde illa haber geçmesi gerekmez.
Evet %100 belirleyici olmadığını biliyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi jenerik domain bulmak ve almak imkansız (benim için). Teşekkür ederim.
Domaine göre hareket etmeyin. İlla xxxhaber diye bitsin vs. çelişkisine düşmeyin.
radikal isminde haber kelimesi geçmiyor, ama tutmuş sonuçta ?
Markalaşabilecek kapasitedeki domainlere yönelin, domaininiz kötü değil, özgün içerikle bu yolda ilerleyebilirsiniz.
radikal isminde haber kelimesi geçmiyor, ama tutmuş sonuçta ?
Markalaşabilecek kapasitedeki domainlere yönelin, domaininiz kötü değil, özgün içerikle bu yolda ilerleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim.