-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhabalar. 4 senedir belkide 5 senedir kafamda kurduğum bir web sitesi projesi var. Bu Türkiyede olmayan bir sistem. Gerçekten inanılmaz bir geliri olan ve bir anda patlayabilecek bir sistem. Bunu Türkiyeye getirip profesyonel olarak yapmak istiyorum. Aylık gelirlerim var ancak uzun zamandır yaptığım hesaplar sunucu fiyatları yurtdışında alacağım altyapı falan derken başlangıç parası 7 8 bin tl para ediyor. Bu paraya tabi 1 senelik sunucu masrafı tasarlatacağım logo parası vs hepsini dahil ediyorum. Normalde bu tek başıma yapmayı düşündüğüm kafa patlatmaktan yorulduğum bir proje ancak beklemekten sıkıldım. Param olsa herşeye tak tak rayına oturtup sistemli bir şekilde siteyi kurabilirim. Ancak toplu şekilde elime para geçmiyor ve elime geçen paralarıda hiç biriktiremiyorum. Buradaki herkes web tasarımcı neredeyse nasıl olur bilmiyorum fikrimi her soranla nasıl paylaşıcam onuda bilmiyorum Ancak ankarada yaşıyorum ve burada yaşayan böyle bir projeye yatırım yapabilecek birisi varsa tanışmayı ve anlaşmayı isterim. Kuracağım siteden koyduğu para içinde güzel bir hisse vereceğim. Eğer ortak çıkana kadar parayı bulmuş olursam ortak aramaktan vazgeçicem. Bu yazımda burada bulunsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam umarım projenizi gerçekleştirirsiniz. Yeni fikirler, yeni projelere her zaman destek verilmesini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Eğer projenize gerçekten güveniyorsanız Yüz yüze bile anlatmayın kimseye. Anlatacaksanız dahi gizlilik sözleşmesi imzalatmanızı öneriyorum.
Umarım hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Başarılar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Her türlü destek için iletişim kurabilirsiniz. Ticari işlemlerde mobil onay alınız. 5** *** 1453
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnternet sektöründe sizlere göre çok yeniyim ama madem bu kadar emin olduğun bir proje var git kredi çek. Üniversitelerde bile 3-4 bin kredi vermek için bankalar hiçbir geliri olmayan öğrencilerin peşinde koşuyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mrkurt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisyar / Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devlet projelere destek veriyor diye biliyorum araştırdınızmı hiç (inovasyon)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Valilikler, kaymakamlıklar, belediyeler, bazı kamu kurumları projelere destek veriyor. Gidip konuşun. Hiç ummadığınız bir destekle bile karşılaşabilirsiniz.
Zamanında biz de kaymakamlıktan ödenek aldık. Bence gidip konuşun :)
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Projenize güveniyorsanız Enpara'ya başvurun. Faiz oranları vs. çok düşük.
Kredi çekebilirsiniz. 1.000 TL ile - 30.000 TL arası kredi olanakları mevcut.
Çok kazandıracağını düşündürüyorsanız başvurun ;)