th3laststand adlı üyeden alıntı

tamam şimdi anladım sizi ona birşey diyemem insanlara dur diyemiyoruz durmayı bilmeyen insan oğlu ögrenmek çabalamak yerine kolay para kazanmayı ister kim istemez. :) ama şunu söylemek istiyorum bir kaç tanıdıgım sayfa var bırak yani en iyi sayfa olmayı ilk 20 de hiç bir kelimesi yoktur hit buna ragmen 10 bin ve aylık kesintili geliri 1 milyar dan başlıyor bence temiz para. kendi işinde çalışsan bu geliri ek gelir olarak görebilirsn. ben bu yaptıgım işi iş olarak ypmıyorm saten hobi. kendi işimi yapmay adevam edecegim tabi. ama bu ek gelir sağlamasnı istiyorum :d

Sanırım daha sonraki yazım daha açıklayıcı oldu. Kimi zaman bende kendimi tutamıyorum maalesef. Çünkü forumda öylesine çok ne yapması gerektiğini bilmeyen kişiler var ki.

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Bazı insanlar başkasından görerek özenir ve bu tür siteler açar buna bende dahilim çevremde 3-4 kişi açtı bende en güzelini açacağım diyerekten açtım.
Kâr amacım yokmuydu? Tabiiki vardı ve gerçekten çok uğraştım site için en sonunda 1.5 hafta sonra dedim ki Berk tamam site çok güzel oldu ama bu iş senin işin değil çok ilgi istiyor, 70 TL ye sattım.
Benim gibi 100 insan olduğunu var sayarsanız zaten piyasanın %60'ı bir hevesle bu işe giriyor, %20 si çok kâr elde etme amacı gütse geri kalan %20 side zaten ev hanımı aşçılar v.s

Baktığınız zaman bu kadar popüler olmasının tek sebepleride bunlar değil. Yok, piyasada açacak adam gibi bir sektör kalmadı her sektör aynı durumda farksız.
Şimdi bende düşünüyorum, ne yapsam ne etsem diye. Aklımda güzel bir proje var ama içeri girerim diye korkuma yapamıyorum. Halbuki çok masum bir proje.
Böyle konuşmak yerine, ya bu sektörden vaz geçin. Bakın xxxx sektöründen de kazanç elde edilebilir v.s önerilerde bulunursanız çok sayılan sevilen bir insan haline gelebilirsiniz. Madem bunun yanlış olduğunu düşnüyorsunuz insanlara proje üretmelerinde yardımcı olmalısınız.

İşte sorun bir hevesle açılıp sonra bırakılan sitelerden ibaret. Her sektörde bu maalesef çok fazla. İnsanlara proje üretmelerinde yardımcı olmak için zaten bir proje üzerinde çalışıyorum. Fakat insanlar kendilerini tanıyamadıktan ve ne yapacaklarını bilemedikten sonra ben insanlara proje hakkında fikir vermişim kaç yazar. Kişi önce kendinin ne yapması gerektiğini bilecek daha sonra fikir danışacak. Zamanında fikir isteyip de yardımcı olduğumuz kişiler şuan piyasada yoklar bu da farklı bir ironi. Maalesef çoğu zaman kişi ne istediğini ne yaptığını bilmiyor. Bir hışımla açtığım bir kaç site olduğunu bende bilirim. Fakat akıllanmak gerek. En azından ben böyle yaptım.