Mehmet GÜMÜŞ adlı üyeden alıntı

Sanırım daha sonraki yazım daha açıklayıcı oldu. Kimi zaman bende kendimi tutamıyorum maalesef. Çünkü forumda öylesine çok ne yapması gerektiğini bilmeyen kişiler var ki.

İşte sorun bir hevesle açılıp sonra bırakılan sitelerden ibaret. Her sektörde bu maalesef çok fazla. İnsanlara proje üretmelerinde yardımcı olmak için zaten bir proje üzerinde çalışıyorum. Fakat insanlar kendilerini tanıyamadıktan ve ne yapacaklarını bilemedikten sonra ben insanlara proje hakkında fikir vermişim kaç yazar. Kişi önce kendinin ne yapması gerektiğini bilecek daha sonra fikir danışacak. Zamanında fikir isteyip de yardımcı olduğumuz kişiler şuan piyasada yoklar bu da farklı bir ironi. Maalesef çoğu zaman kişi ne istediğini ne yaptığını bilmiyor. Bir hışımla açtığım bir kaç site olduğunu bende bilirim. Fakat akıllanmak gerek. En azından ben böyle yaptım.

İşte, her sektör aynı. Yemek tarifleri sektörü değil sadece hem fikiriz bu konuda.
Maalesefki yarın bir daha site açılacak, sonra pasta tarifleri sitesi açma planım var yaz aylarında zamanımın bol olduğu vakitlerde mesela.
Tek nedeni hatunla beraber yaptığım pastaları paylaşmak.