Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Bugün bir şey dikkatimi çekti. Bir çok sitede adsense reklamlarına tıklayınca farklı sekmede açıldığını gözlemlemekteyim. Google ın sayfasından okuduğum üzre reklamların yeni sekmede açılması ihlalmiş. Ben de buna göre hemen düzenledim sidebar reklamlarını fakat bu sebepten banlanan var mı hiç ?
Bir çok yerde de bu konuyla ilgili bir çok muğlak ifade okudum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlarsa çok sevinirim.
Teşekkürler.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır bu sitenin reklamları bile yeni sekmede açılıyor. :)
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu ne peki hocam ?
Genel olarak, politikamız uyarınca, Google reklamlarının yeni bir pencerede açılmasına izin vermeyiz. Ancak, Çin de dahil olmak üzere birkaç pazarda, reklamların yeni bir pencerede açılmasının, beklenen İnternet davranışıyla daha iyi uyuştuğunu ve daha tutarlı, sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağladığını tespit ettik.
Kullanıcı deneyiminin önemini akılda tutarak, bu durumun beklenen göz atma davranışı olduğu yerlerde Google reklamlarının yeni pencerelerde açılmasına olanak sağladık. Bu işlev, kullanıcının IP'siyle belirlenir ve AdSense hesabınızdan belirtebileceğiniz bir seçenek değildir.
Ayrıca, program politikalarımıza aykırı bir davranış olduğu için, AdSense reklam kodunda veya web sitenizdeki bir reklamın tıklanmasının verdiği sonuçla ilgili değişiklik yapmamanızı rica ediyoruz.
https://support.google.com/adsense/answer/1354740?hl=tr
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bu yazıdan bir şey anlamadım ne yalan söyleyeyim. Öyle muğlak cümleler kurmuş ki bence google ın da kafası karışık :)
Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını çok merak etmekteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kırmızı yazıyı okuyun tekrar :)
Genel olarak, politikamız uyarınca, Google reklamlarının yeni bir pencerede açılmasına izin vermeyiz. Ancak, Çin de dahil olmak üzere birkaç pazarda, reklamların yeni bir pencerede açılmasının, beklenen İnternet davranışıyla daha iyi uyuştuğunu ve daha tutarlı, sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağladığını tespit ettik.
Kullanıcı deneyiminin önemini akılda tutarak, bu durumun beklenen göz atma davranışı olduğu yerlerde Google reklamlarının yeni pencerelerde açılmasına olanak sağladık. Bu işlev, kullanıcının IP'siyle belirlenir ve AdSense hesabınızdan belirtebileceğiniz bir seçenek değildir.
Ayrıca, program politikalarımıza aykırı bir davranış olduğu için, AdSense reklam kodunda veya web sitenizdeki bir reklamın tıklanmasının verdiği sonuçla ilgili değişiklik yapmamanızı rica ediyoruz.
Ek Olarak: Ve şunu diyor bizim verdiğimiz kodlar içine haricinde bir kod eklemeyiniz. :)
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
FatihKoray adlı üyeden alıntı
Kırmızı yazıyı okuyun tekrar :)
Genel olarak, politikamız uyarınca, Google reklamlarının yeni bir pencerede açılmasına izin vermeyiz.
Ancak, Çin de dahil olmak üzere birkaç pazarda, reklamların yeni bir pencerede açılmasının, beklenen İnternet davranışıyla daha iyi uyuştuğunu ve daha tutarlı, sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağladığını tespit ettik.
Ek Olarak: Ve şunu diyor bizim verdiğimiz kodlar içine haricinde bir kod eklemeyiniz. :)
Yani burda denmek istenen siz bir ayar vs. yapmayın, biz bazı durumlarda zaten yeni sekmede açıyoruz mu ? Benim temamın sidebarlarda reklam koyma wigdet ları var, hem ads code koyulabiliyor hem de harici reklam. Ve bu widget larda yeni sekmede aç seçeneği var. Bu yüzden kafam karıştı. Yeni sekmede aç seçeneğini ticklemeli miyim ? :/ (Bugün çok çalıştım, beynim durdu.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kodunuzu olduğu gibi ekleyin..
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam kodumu ellediğim yok zaten :) Anlatamadım ben galiba. Aşağıdaki biri widget in içerisine koyuyorum adsense kodunu sidebar için. Gördüğünüz üzre yeni sekmede aç gibi bir seçenek var burda. Bunu ticklersem reklamlar yeni sekmede açılıyor. Koda bir şey yaptığım yok. Bu ihlal midir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad