lostyazilim

Adsense Yeni Sekmede Açılması ?

13 Mesajlar 3.070 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.

Bugün bir şey dikkatimi çekti. Bir çok sitede adsense reklamlarına tıklayınca farklı sekmede açıldığını gözlemlemekteyim. Google ın sayfasından okuduğum üzre reklamların yeni sekmede açılması ihlalmiş. Ben de buna göre hemen düzenledim sidebar reklamlarını fakat bu sebepten banlanan var mı hiç ?

Bir çok yerde de bu konuyla ilgili bir çok muğlak ifade okudum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlarsa çok sevinirim.

Teşekkürler.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2
wmaraci
reklam

FatihKoray FatihKoray WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Hayır bu sitenin reklamları bile yeni sekmede açılıyor. :)

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

FatihKoray adlı üyeden alıntı

Hayır bu sitenin reklamları bile yeni sekmede açılıyor. :)

Bu ne peki hocam ?

Genel olarak, politikamız uyarınca, Google reklamlarının yeni bir pencerede açılmasına izin vermeyiz. Ancak, Çin de dahil olmak üzere birkaç pazarda, reklamların yeni bir pencerede açılmasının, beklenen İnternet davranışıyla daha iyi uyuştuğunu ve daha tutarlı, sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağladığını tespit ettik.

Kullanıcı deneyiminin önemini akılda tutarak, bu durumun beklenen göz atma davranışı olduğu yerlerde Google reklamlarının yeni pencerelerde açılmasına olanak sağladık. Bu işlev, kullanıcının IP'siyle belirlenir ve AdSense hesabınızdan belirtebileceğiniz bir seçenek değildir.

Ayrıca, program politikalarımıza aykırı bir davranış olduğu için, AdSense reklam kodunda veya web sitenizdeki bir reklamın tıklanmasının verdiği sonuçla ilgili değişiklik yapmamanızı rica ediyoruz.

https://support.google.com/adsense/answer/1354740?hl=tr

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Bu ne peki hocam ?

Genel olarak, politikamız uyarınca, Google reklamlarının yeni bir pencerede açılmasına izin vermeyiz. Ancak, Çin de dahil olmak üzere birkaç pazarda, reklamların yeni bir pencerede açılmasının, beklenen İnternet davranışıyla daha iyi uyuştuğunu ve daha tutarlı, sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağladığını tespit ettik.

Kullanıcı deneyiminin önemini akılda tutarak, bu durumun beklenen göz atma davranışı olduğu yerlerde Google reklamlarının yeni pencerelerde açılmasına olanak sağladık. Bu işlev, kullanıcının IP'siyle belirlenir ve AdSense hesabınızdan belirtebileceğiniz bir seçenek değildir.

Ayrıca, program politikalarımıza aykırı bir davranış olduğu için, AdSense reklam kodunda veya web sitenizdeki bir reklamın tıklanmasının verdiği sonuçla ilgili değişiklik yapmamanızı rica ediyoruz.

https://support.google.com/adsense/answer/1354740?hl=tr

Yeni pencerede bile açılmasına müsaade etmiyor. Kapitalizmin boyuta bak :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Yeni pencerede bile açılmasına müsaade etmiyor. Kapitalizmin boyuta bak :)

Ben bu yazıdan bir şey anlamadım ne yalan söyleyeyim. Öyle muğlak cümleler kurmuş ki bence google ın da kafası karışık :)

Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını çok merak etmekteyim.

• Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Kırmızı yazıyı okuyun tekrar :)

Ek Olarak: Ve şunu diyor bizim verdiğimiz kodlar içine haricinde bir kod eklemeyiniz. :)

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Kırmızı yazıyı okuyun tekrar :)

Ek Olarak: Ve şunu diyor bizim verdiğimiz kodlar içine haricinde bir kod eklemeyiniz. :)

Yani burda denmek istenen siz bir ayar vs. yapmayın, biz bazı durumlarda zaten yeni sekmede açıyoruz mu ? Benim temamın sidebarlarda reklam koyma wigdet ları var, hem ads code koyulabiliyor hem de harici reklam. Ve bu widget larda yeni sekmede aç seçeneği var. Bu yüzden kafam karıştı. Yeni sekmede aç seçeneğini ticklemeli miyim ? :/ (Bugün çok çalıştım, beynim durdu.)

• Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Kodunuzu olduğu gibi ekleyin..

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Kodunuzu olduğu gibi ekleyin..

Hocam kodumu ellediğim yok zaten :) Anlatamadım ben galiba. Aşağıdaki biri widget in içerisine koyuyorum adsense kodunu sidebar için. Gördüğünüz üzre yeni sekmede aç gibi bir seçenek var burda. Bunu ticklersem reklamlar yeni sekmede açılıyor. Koda bir şey yaptığım yok. Bu ihlal midir ?

• Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 10 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Hayır bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al