-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Yakalanan imam konuşmuş. 'Test ediyorum ' demiş. Artık neyi test ediyorsan. Her seçim arifesinde aynı hikayeler. Bi yeter arkadas ya, halkın hiç bir kuruma saygısı kalmadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mali işler
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Haksızlık yapan kim olursa olsun cezasını çekmeli.
Fakat görüyorum herkes ideolojisinin dışında düşünene ateş püskürüyor.
Sen sarıyı seviyorsun diye benim sevmeme hürriyetime laf atamazsın bende senin hürriyetine elimi uzatamam taraf olamay gerek yok suçlu kimse cezasını çekecek çürük insanların tarafı olmaz.
Saygı ve muhabbetle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bu yazıyı yabancı bir arkadaşıma gösterdim ve olayı açıkladım. İmamım bu hareketi yapacagı bir tezde konu alacagını söyledi bende ona destek olacagım için çok mutlu oldum. Sizler böyle paylaşımlar yaparak bizlere destek oldugunuz için şimdiden teşekkürler. Şimdi tekrardan tartışabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Haksızlık yapan ölmeli. Daha fazla yaşamasına gerek yok çünkü
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bazı arkadaşlarımızın bu haberden dolayı kafasında soru işaretleri varmış. Bilseniz bizimde kafamızda ne kadar çok soru işareti var. Gemicikler, kaçak saraylar, hastaneler, siteler, binalar, firmalar, mit eliyle terör örgütüne giden silahlar, haksız kazanç adına açılan dernekler, esnafı bitirdiği halde düzenleme yapılmayan kermesler, okulların zoraki şekilde imam hatip'e dönüşümleri, deprem sonrası Van için toplanan yardım paraların ortadan kaybolması. Kafamda deli sorular.