mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cpmfun kullanıyordum bir arkadaşım denk gelmiş dedi böyle böyle kendi sitesinde de vardı hatta sürekli sayfa yenile yenile yaptık bazıları baya açık geldi mesaj attım desteğe cevap gelmedi kaldırmıştım bende sayfanızı sürekli yenileyin denk gelirsiniz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
popads paypal ödeme yapmadı .Awaiting review(yorum beklenıyor )diyor bilgisi olan bana yardımcı olabılır mı yenıyım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ödeme dun yaptım 24 saat saydı sonra bunu yazdı .Awaiting review
beklıyorum.ne oldugunu anlamadım ilk talebımdı bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
İlk defa ödeme talebi yaptığınız için hesabınızı inceliyor olabilirler hocam. Ben şuana kadar onlarca defa ödeme aldım ve almaya devam ediyorum. Herhangi bir sorun çıkmadı. Biraz daha bekleyin. Paypal hesabınızı doğru yazdığınıza da emin olun. Sorunun çözülüp çözülmediğini de yazarsanız sevinirim. Merak ettim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cpmfunda 30 küsür dolar oldu 40 yakın da cpmfun kodları arasında adcash kodları var bence kaldırın geçen site hacklendi zannettim o yüzden nereye tıklasam adcash popup reklamı açılıyordu sonra onu dene bunu dene kodların cpmfun kodları ile çekildiğini anladım ondan sonra kaldırdım ben tabi şuan var mı böyle bir şey bilmiyorum bu olay yaklaşık 1-2 ay önce idi