lostyazilim
tr.link

Adcash mi popads.net mi?

24 Mesajlar 4.632 Okunma
acebozum
tr.link

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
cpmfun kullanıyordum bir arkadaşım denk gelmiş dedi böyle böyle kendi sitesinde de vardı hatta sürekli sayfa yenile yenile yaptık bazıları baya açık geldi mesaj attım desteğe cevap gelmedi kaldırmıştım bende sayfanızı sürekli yenileyin denk gelirsiniz hocam

wmaraci
reklam

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

mhmtyc adlı üyeden alıntı

cpmfun kullanıyordum bir arkadaşım denk gelmiş dedi böyle böyle kendi sitesinde de vardı hatta sürekli sayfa yenile yenile yaptık bazıları baya açık geldi mesaj attım desteğe cevap gelmedi kaldırmıştım bende sayfanızı sürekli yenileyin denk gelirsiniz hocam

tamam hocam öyle yapayım. Çünkü ben de istemiyorum o tür reklamları. Bende hep oyun sitelerinin reklamları görünüyor.

Ek Olarak:

adcash direk yana açılıyor kullanıcın gözüne çarpıyor direk kapanma olasılığı neden dersen bu tür reklamlarda ilk reklamı kaparım ben başkaları da böyle yapabilir popads kendini arkaya atıyor aslında bunu da kaparım ben :) beni örnek gösterirsek ben arkada kalmasını tercih ederim reklam yayınlayan kişi olarak kapanma süresi daha uzundur bu size yarar sağlar birde kullanan sitelerin bazılarında denk geliyordun şuan var mı bilmiyorum direk açılınca dosya indirmeye başlıyordu o tür reklamlarda alıyordu popads de bu tür bir olaya denk gelmedim açık söylemek gerekirse

Adcash çok rahatsız ettiği için kaldırmış ve popads koymuştum ama ikisi de aynıysa ben de adcash'ı seçeceğim.

Ek Olarak: Popadstan ilk ödemeyi aldım. 5 Doları aşınca hemen istedim. Adamlar 24 saat olmadan ödememi yaptı.

dmatutsak0 dmatutsak0 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
popads paypal ödeme yapmadı .Awaiting review(yorum beklenıyor )diyor bilgisi olan bana yardımcı olabılır mı yenıyım

• Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

dmatutsak0 adlı üyeden alıntı

popads paypal ödeme yapmadı .Awaiting review(yorum beklenıyor )diyor bilgisi olan bana yardımcı olabılır mı yenıyım

Ödeme talebini yeni mi yaptınız? Eğer yeni yaptıysanız ödemeniz akşam saat 5 ile 6'ya kadar ödeme yapar.

wmaraci
wmaraci

dmatutsak0 dmatutsak0 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
ödeme dun yaptım 24 saat saydı sonra bunu yazdı .Awaiting review
beklıyorum.ne oldugunu anlamadım ilk talebımdı bu

• Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
İlk defa ödeme talebi yaptığınız için hesabınızı inceliyor olabilirler hocam. Ben şuana kadar onlarca defa ödeme aldım ve almaya devam ediyorum. Herhangi bir sorun çıkmadı. Biraz daha bekleyin. Paypal hesabınızı doğru yazdığınıza da emin olun. Sorunun çözülüp çözülmediğini de yazarsanız sevinirim. Merak ettim.
atLL

kişi bu mesajı beğendi.

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)

bulgay adlı üyeden alıntı

tamam hocam öyle yapayım. Çünkü ben de istemiyorum o tür reklamları. Bende hep oyun sitelerinin reklamları görünüyor.

Ek Olarak:

Adcash çok rahatsız ettiği için kaldırmış ve popads koymuştum ama ikisi de aynıysa ben de adcash'ı seçeceğim.

Ek Olarak: Popadstan ilk ödemeyi aldım. 5 Doları aşınca hemen istedim. Adamlar 24 saat olmadan ödememi yaptı.

Cpmfun yorumlarınızı okudum, arkadaşlar 468x60 reklamını kullanırsanız hiçbir +18 reklam çıkmıyor. Fakat diğer reklam boyutlarında çıkıyor. Gösterim başı olduğu için bu reklamı sitenizin en altına boyun ziyaretçi ekranda reklamı görmese bile siteye girmesi yetiyor sayım için. 1 Haftadır kullanıyorum, bakalım kaç yıla 100$ olcak.
atLL

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

Cpmfun yorumlarınızı okudum, arkadaşlar 468x60 reklamını kullanırsanız hiçbir +18 reklam çıkmıyor. Fakat diğer reklam boyutlarında çıkıyor. Gösterim başı olduğu için bu reklamı sitenizin en altına boyun ziyaretçi ekranda reklamı görmese bile siteye girmesi yetiyor sayım için. 1 Haftadır kullanıyorum, bakalım kaç yıla 100$ olcak.

Ödeme alınca bilgi verirseniz sevinirim hocam. Ben de kaldırmış bulunmaktayım cpmfun reklamlarını.

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)

bulgay adlı üyeden alıntı

Ödeme alınca bilgi verirseniz sevinirim hocam. Ben de kaldırmış bulunmaktayım cpmfun reklamlarını.

Hesabıma göre 2016'da ödeme alacağım. Bir kaç yerde ödene kanıtını gördüm, şuana kadarda bir sıkıntı olmadı. Duruyor sitede köşede hayırlısı bakalım.
atLL

kişi bu mesajı beğendi.

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
cpmfunda 30 küsür dolar oldu 40 yakın da cpmfun kodları arasında adcash kodları var bence kaldırın geçen site hacklendi zannettim o yüzden nereye tıklasam adcash popup reklamı açılıyordu sonra onu dene bunu dene kodların cpmfun kodları ile çekildiğini anladım ondan sonra kaldırdım ben tabi şuan var mı böyle bir şey bilmiyorum bu olay yaklaşık 1-2 ay önce idi

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al