mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cpmfun kullanıyordum bir arkadaşım denk gelmiş dedi böyle böyle kendi sitesinde de vardı hatta sürekli sayfa yenile yenile yaptık bazıları baya açık geldi mesaj attım desteğe cevap gelmedi kaldırmıştım bende sayfanızı sürekli yenileyin denk gelirsiniz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
mhmtyc adlı üyeden alıntı
cpmfun kullanıyordum bir arkadaşım denk gelmiş dedi böyle böyle kendi sitesinde de vardı hatta sürekli sayfa yenile yenile yaptık bazıları baya açık geldi mesaj attım desteğe cevap gelmedi kaldırmıştım bende sayfanızı sürekli yenileyin denk gelirsiniz hocam
tamam hocam öyle yapayım. Çünkü ben de istemiyorum o tür reklamları. Bende hep oyun sitelerinin reklamları görünüyor.
Ek Olarak:
mhmtyc adlı üyeden alıntı
adcash direk yana açılıyor kullanıcın gözüne çarpıyor direk kapanma olasılığı neden dersen bu tür reklamlarda ilk reklamı kaparım ben başkaları da böyle yapabilir popads kendini arkaya atıyor aslında bunu da kaparım ben :) beni örnek gösterirsek ben arkada kalmasını tercih ederim reklam yayınlayan kişi olarak kapanma süresi daha uzundur bu size yarar sağlar birde kullanan sitelerin bazılarında denk geliyordun şuan var mı bilmiyorum direk açılınca dosya indirmeye başlıyordu o tür reklamlarda alıyordu popads de bu tür bir olaya denk gelmedim açık söylemek gerekirse
Adcash çok rahatsız ettiği için kaldırmış ve popads koymuştum ama ikisi de aynıysa ben de adcash'ı seçeceğim.
Ek Olarak: Popadstan ilk ödemeyi aldım. 5 Doları aşınca hemen istedim. Adamlar 24 saat olmadan ödememi yaptı.
Web Siteniz için Webview Uygulama Yapıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
popads paypal ödeme yapmadı .Awaiting review(yorum beklenıyor )diyor bilgisi olan bana yardımcı olabılır mı yenıyım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Ödeme talebini yeni mi yaptınız? Eğer yeni yaptıysanız ödemeniz akşam saat 5 ile 6'ya kadar ödeme yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ödeme dun yaptım 24 saat saydı sonra bunu yazdı .Awaiting review
beklıyorum.ne oldugunu anlamadım ilk talebımdı bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
İlk defa ödeme talebi yaptığınız için hesabınızı inceliyor olabilirler hocam. Ben şuana kadar onlarca defa ödeme aldım ve almaya devam ediyorum. Herhangi bir sorun çıkmadı. Biraz daha bekleyin. Paypal hesabınızı doğru yazdığınıza da emin olun. Sorunun çözülüp çözülmediğini de yazarsanız sevinirim. Merak ettim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
AZRaeLeM adlı üyeden alıntı
Cpmfun yorumlarınızı okudum, arkadaşlar 468x60 reklamını kullanırsanız hiçbir +18 reklam çıkmıyor. Fakat diğer reklam boyutlarında çıkıyor. Gösterim başı olduğu için bu reklamı sitenizin en altına boyun ziyaretçi ekranda reklamı görmese bile siteye girmesi yetiyor sayım için. 1 Haftadır kullanıyorum, bakalım kaç yıla 100$ olcak.
Ödeme alınca bilgi verirseniz sevinirim hocam. Ben de kaldırmış bulunmaktayım cpmfun reklamlarını.
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cpmfunda 30 küsür dolar oldu 40 yakın da cpmfun kodları arasında adcash kodları var bence kaldırın geçen site hacklendi zannettim o yüzden nereye tıklasam adcash popup reklamı açılıyordu sonra onu dene bunu dene kodların cpmfun kodları ile çekildiğini anladım ondan sonra kaldırdım ben tabi şuan var mı böyle bir şey bilmiyorum bu olay yaklaşık 1-2 ay önce idi