lostyazilim
tr.link

iade ettiğim domainlerimi GODADDY kendisi almış

32 Mesajlar 3.924 Okunma
lstbozum
tr.link

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

yarın arayacam ilk fırsatta ,inş telefona erken bakarlar ,zaten ilk defa tele ilk çaldığında açtılar şok oldum dedimde nasıl oldu erken açtınız çok şaşırdım diye :)

45 milyon domain barındırmak öyle kolay iş değil çalışan büyük bir ekibe sahip olduklarına eminim :)
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

Fizello - Inspired by Colors
wmaraci
reklam

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
O durum benim de başıma geldi. Şüpheli kimlik bilgisi diye doaminler benden çıktı. Tekrar almak istediğimde ise domain onlarda göründü. Paramı geri iade etti ama domain 1 yıllığına onlara geçti. Almak için bekliyorum. Henüz 6 ay geçti işte. Bekliyorum. Şuan almak için 170 lira komisyon istiyorlar. :) domain onlarda ama sanki başkasındaymıs da bana güzellik yapıp aracı olacaklarmış gibi aracılık parası istiyorlar.
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

O durum benim de başıma geldi. Şüpheli kimlik bilgisi diye doaminler benden çıktı. Tekrar almak istediğimde ise domain onlarda göründü. Paramı geri iade etti ama domain 1 yıllığına onlara geçti. Almak için bekliyorum. Henüz 6 ay geçti işte. Bekliyorum. Şuan almak için 170 lira komisyon istiyorlar. :) domain onlarda ama sanki başkasındaymıs da bana güzellik yapıp aracı olacaklarmış gibi aracılık parası istiyorlar.

ben hala godady firması için iyi şeyler düşünüyorum ben böyle çözüm odaklı bir müşteri hizmetlerini hiçbir yerde görmedim yarın arayacam ve sonucu sizlerle paylaşacam inş

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

ben hala godady firması için iyi şeyler düşünüyorum ben böyle çözüm odaklı bir müşteri hizmetlerini hiçbir yerde görmedim yarın arayacam ve sonucu sizlerle paylaşacam inş

Onlar benim iyi niyetimi kaybettiler. En uyuz olduğum şey müşteri hizmetleri diye sunulan kurumun eksik yetki sahibi olması. Benim olayımda türkiyeden biriyle konuştum derdimi anlattım. Bana "O olayı biz çözemeyiz. Amerika ile görüşeceksiniz" dedi. Yav arkadaş ben orayla konuşacaksam neden senle muhatap oldum ki. Yani durum gerçekten öyle bile olsa. Sen amerika ile iletişime geçeceksin bana yardımcı olacaksın. Sonuçta 15 domainim sitelerim güme gitti.
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Onlar benim iyi niyetimi kaybettiler. En uyuz olduğum şey müşteri hizmetleri diye sunulan kurumun eksik yetki sahibi olması. Benim olayımda türkiyeden biriyle konuştum derdimi anlattım. Bana "O olayı biz çözemeyiz. Amerika ile görüşeceksiniz" dedi. Yav arkadaş ben orayla konuşacaksam neden senle muhatap oldum ki. Yani durum gerçekten öyle bile olsa. Sen amerika ile iletişime geçeceksin bana yardımcı olacaksın. Sonuçta 15 domainim sitelerim güme gitti.

tekrar arasaydınız başka bir müşteri hizmetleri yetkilisiyle görüşseydiniz ,kişiden kişiye göre değişiyor benim daha önceleri görüştüğüm yetkili kutbettinmiydi neydi adını unuttum çok iyiydi hostinleri iade ettiğimde bisürü domainlerimi hediye olarak bıraktı en son zaten görüştüğüm yetkili hiç insiyatif kullanmadı ve bu durum başıma geldi
kendoka

kişi bu mesajı beğendi.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
isimtescil kullanıyorum yıllardır böyle bir şey yaşamadım teknik destekleri de güzel ama dediğiniz gibi domainleri birşeyler uydurarak kendi üzerlerine alıyorlarsa eğer bu gerçekten büyük bir itham.

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Godaddy'de çalışan Türk müşteri temsilcilerini anlamak kolay değil, bir proje yapalım dedik burnumuzdan getirdiler.
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

president adlı üyeden alıntı

Godaddy'de çalışan Türk müşteri temsilcilerini anlamak kolay değil, bir proje yapalım dedik burnumuzdan getirdiler.

sizin sorununuz neydi?

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

sizin sorununuz neydi?

Benim geçen sene bir web site projem vardı yabancılara Türkçe öğretimi ile alakalı o zamanlar daha Türkiye'de hatları yoktu, görüşmek için +44lü numarayı arıyordum ve müşteri temsilcisi adamı deli ediyordu. Sorun seo çalışmıyordu, site arama motoruna kayıt olmuyordu daha neler neler, ben de gittim o zaman kurumsal paket aldım ayda 30 lira falandı herhalde velhasıl proje elimizde patladı, tüm azmimiz söndü.. Godaddy'den nefret ediyorum!

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

president adlı üyeden alıntı

Benim geçen sene bir web site projem vardı yabancılara Türkçe öğretimi ile alakalı o zamanlar daha Türkiye'de hatları yoktu, görüşmek için +44lü numarayı arıyordum ve müşteri temsilcisi adamı deli ediyordu. Sorun seo çalışmıyordu, site arama motoruna kayıt olmuyordu daha neler neler, ben de gittim o zaman kurumsal paket aldım ayda 30 lira falandı herhalde velhasıl proje elimizde patladı, tüm azmimiz söndü.. Godaddy'den nefret ediyorum!
geçmiş olsun,o zaman trde hatları yokmuş ama şimdi ekipleri var iyilerde

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al