-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhabalar,
Bir tane site almayı düşünüyorum en çok sorulan ilişki sorularının cevapları için ve domainde s*x kelimesi geçirmeyi düşünüyorum. Böyle bir domaine adsense sorun çıkartır mı? Sonuçta s*x kelimesi yasal olmayan veya utanılması gereken bir kelime değil.
Teşekkürler.
Kelimeye yıldız koyma sebebim, belki wmaraci böyle bir kelimeyi indexlerde istemiyor olabilir :)
Edit: Domaini satın aldım s*x-questions.com, bakalım yakında açıp kullanmaya başlayacağım.. Yorumlarınız nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
anlamı cinsiyet olan bir kelimeyi neden cinsel konu üzerine inşa etmek istiyorsunuz ki? cinsellikle cinsiyet farklı şeyler biri biyolojik diğeri fizyolojik :)
konunun özüne inecek olursak wmaraci'nın index'inde olmasının istenmeyeceğini biliyorsun da adsense'de olmasını mı merak ediyorsun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha önce denedim reklamlar cıkmadı sitede
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sex, ****ografik kelimeler grubuna girebilir. Sonuçta yapmak istediğiniz şey ****ografik içeriğe sahip bir site değil de, cinsel sorunlar üzerine bir site açmak. Google adsense'den ziyade insanların neden bu siteye gireceğini düşünün derim. Bence hiç kimse cinsel sorunları için, içerisinde sex kelimesi geçen bir internet sitesine girmek istemez. Hatta Spam içerikli bir internet sitesi bile zannedebilirler.
1 kişi bu mesajı beğendi.