lostyazilim
tr.link

S*x soruları ile ilgili siteye adsense konuyor mu?

15 Mesajlar 1.939 Okunma
lstbozum
tr.link

BYILDIZ BYILDIZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 483
  • Beğeniler 105 / 39
  • Ticaret 24, (%100)
Merhabalar,

Bir tane site almayı düşünüyorum en çok sorulan ilişki sorularının cevapları için ve domainde s*x kelimesi geçirmeyi düşünüyorum. Böyle bir domaine adsense sorun çıkartır mı? Sonuçta s*x kelimesi yasal olmayan veya utanılması gereken bir kelime değil.

Teşekkürler.

Kelimeye yıldız koyma sebebim, belki wmaraci böyle bir kelimeyi indexlerde istemiyor olabilir :)

Edit: Domaini satın aldım s*x-questions.com, bakalım yakında açıp kullanmaya başlayacağım.. Yorumlarınız nedir?

wmaraci
reklam

sinanakcilm sinanakcilm Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
yasak diye bilgim var

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
anlamı cinsiyet olan bir kelimeyi neden cinsel konu üzerine inşa etmek istiyorsunuz ki? cinsellikle cinsiyet farklı şeyler biri biyolojik diğeri fizyolojik :)

konunun özüne inecek olursak wmaraci'nın index'inde olmasının istenmeyeceğini biliyorsun da adsense'de olmasını mı merak ediyorsun?

• Üyelik 07.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 483
  • Beğeniler 105 / 39
  • Ticaret 24, (%100)

Bu alanda bir kaç siteye girdim genelinde adsense konulmuştu, sanırsam sorun olmuyor.

wmaraci
wmaraci

sinanakcilm sinanakcilm Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Daha önce denedim reklamlar cıkmadı sitede

• Üyelik 07.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 483
  • Beğeniler 105 / 39
  • Ticaret 24, (%100)

ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

anlamı cinsiyet olan bir kelimeyi neden cinsel konu üzerine inşa etmek istiyorsunuz ki? cinsellikle cinsiyet farklı şeyler biri biyolojik diğeri fizyolojik :)

konunun özüne inecek olursak wmaraci'nın index'inde olmasının istenmeyeceğini biliyorsun da adsense'de olmasını mı merak ediyorsun?

Yukarı da belirttiğim gibi bir kaç bilindik yabancı sitede bu konu hakkında paylaşımlar olmuş, fakat adsense'leri sitede işliyor.

Kelimeyi yıldızlama sebebim de Türkçede bu kelime tek anlama geliyor fakat İngilizcede iki anlama :)

Ek Olarak: Sonuçta cinsellikte merak edilen sorularda bir sağlık konusu bkz. Dr. Haydar Dümen

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
Sex, ****ografik kelimeler grubuna girebilir. Sonuçta yapmak istediğiniz şey ****ografik içeriğe sahip bir site değil de, cinsel sorunlar üzerine bir site açmak. Google adsense'den ziyade insanların neden bu siteye gireceğini düşünün derim. Bence hiç kimse cinsel sorunları için, içerisinde sex kelimesi geçen bir internet sitesine girmek istemez. Hatta Spam içerikli bir internet sitesi bile zannedebilirler.
BYILDIZ

kişi bu mesajı beğendi.

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)

B YILDIZ adlı üyeden alıntı

Yukarı da belirttiğim gibi bir kaç bilindik yabancı sitede bu konu hakkında paylaşımlar olmuş, fakat adsense'leri sitede işliyor.

Kelimeyi yıldızlama sebebim de Türkçede bu kelime tek anlama geliyor fakat İngilizcede iki anlama :)

Ek Olarak: Sonuçta cinsellikte merak edilen sorularda bir sağlık konusu

Ama siz 3 harf yazdınız onun Türkçesi 4 harf :D
BYILDIZ ilkanbalkan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 483
  • Beğeniler 105 / 39
  • Ticaret 24, (%100)
Dedikleriniz mantıklı teşekkürler.

Ek Olarak:

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Sex, ****ografik kelimeler grubuna girebilir. Sonuçta yapmak istediğiniz şey ****ografik içeriğe sahip bir site değil de, cinsel sorunlar üzerine bir site açmak. Google adsense'den ziyade insanların neden bu siteye gireceğini düşünün derim. Bence hiç kimse cinsel sorunları için, içerisinde sex kelimesi geçen bir internet sitesine girmek istemez. Hatta Spam içerikli bir internet sitesi bile zannedebilirler.

Hocam fakat şimdi keyword aramalarına baktım 16 bin kez aranmışlığı olan bir kelime, ve 10 TL ye yakın da ücret gösteriyor.

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

B YILDIZ adlı üyeden alıntı

Dedikleriniz mantıklı teşekkürler.

Ek Olarak:

Hocam fakat şimdi keyword aramalarına baktım 16 bin kez aranmışlığı olan bir kelime, ve 10 TL ye yakın da ücret gösteriyor.

Sex aranabilir, ****o veya ****ografik içeriğe sahip şeyler de aranabilir ama cinsel sorunlar için neden içerisinde sex geçen bir internet sitesine girilsin ki. Önceki mesajlarınızda yabancı sitelerden bahsettiniz, eğer açacağınız internet sitesinin içeriği tamamen ingilizce olacaksa, tamam ama Türklerin böyle bir siteye gireceğini çokta zannetmiyorum. En azından giriş amaçları farklı olacaktır.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al