ProgramYapmak adlı üyeden alıntı
Senin sözlerine dayanarak kısaca, alışveriş yaptığımız kişiyi kandırmak küçümsenecek bir durum değildir, bunu kullanarak haksız kazanç elde edebiliriz sonucunu düşünüyorum. :)
Elbette egonuzu tatmin edebilirsiniz, ama doğal yöntemlerle o sıraya gelemiyorsanız, sahte yöntemlerle sadece belirli bir süre orada durursunuz. Alexa geldiği gibi gider, düşürdükten sonra birde onu o derecede korumak var. 1 sene de yaptığın çalışma, istikrar sağlanmazsa 1 ayda bozulur. :)
Programı yapan kişiyle bir problemim yok, bu tür programlar sadece belirli bir süre zevk verir. Sonra belirli karalistelere girdikten sonra dönüş zor olabilir. O nedenle bu yorumlarımı belirtiyorum.
Ama ben o kadar özgün yazı yazıyorum, emek gösteriyorum, Alexa düşürmekte benim hakkım diyenler, eğer siz o sıraya zamanla gelemiyorsanız demek ki bazı şeyler gerçekten olması gerektiği gibi değil. Bakın, size bir ayna görevini göstermiyor mu gerçek sonuçlar? :rolleyes:
:) Söylüyecek fazla söz yok, size şunları belirtmek isterim;
- Yapılan Backlink çalışmaları
- Tekil hit için harcanan paralar
- Google'da üst sıralara çıkmak için wordpress vs. yerlere atılan yorumlar.
Ve dahası. Peki bu tarz işlemler de size yanlış gelmiyor mu ? %100 doğallıktan yanasınız madem bu tarz işlemlerde size yanlış geliyor olmalı. Sadece alexa yönünden
bakmamanızı tavsiye ederim. Zaten kimseyi zorladığımız yok sizin açınızdan konuşmuyorum ancak program sayesinde +100k ilerleyen kişiler faydasını gördükden sonra bu tarz yorumlar atıyor, olsun alışkınım :)
Yazmakta adlı üyeden alıntı
Alexa ve google'da çalışan algoritma yazan şahıslar size sizler kadar düşünemiyorlarmı, aylarca algoritma yazarken biraz kod bilgisine sahip birinin bu yazdıkları algoritmadan yararlanabileceklerinin farkında değillermi sizce?
Alexayı bilmiyorum fakat, google sırf bu tuzaklara düşmemek için her ay birüsürü adama milyarlarca para veriyor sanırım herkez bir program indirip sıralama yükseltsin diye yapmıyor bunu?
Ben geleceği düşünmüyorum ve egomu tatmin etmek istiyorum diyenler indirp kullansın, yapımcısının emeğine ve uğraşına sonsuz saygım var fakat kısa ve öz ; yararından çok zararı olur.
Algoritma olayı farklı birşey konuyla alakası yok :) Örnek veriyorum "Organik Hit" programını kullananlar çok faydasını görüyor kredi satın alanlar hedef kelimede çok çabuk yükselme yaşıyor. Alexa'ya bakacak olursa Alexa'da yükselme mantığı çoğul hite bağlı :)