-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki herkes bu tarz konular hakkında gerek ciddi gerekse de eğlenceli başlıklar bulabiliyor. Bende İngilizce bir site açmaya karar verdim. Sitenin Türkçesi ilişki soruları anlamına geliyor. Q2A scripti koymayı düşünüyorum. İnsanlar sorular sorsun, cevaplasın...
Sizin düşünceniz nedir? İyi bir proje olabilir mi?
Alan adım ise : s*x-questions .com (2001 den beri yıllanmış bir domain)
Ek olarak: Türkçede ki s*x kelimesi ile İngilizcede ki s*x kelimesi farklı anlamlara geliyor, yani cinsel içerikli bir site olmayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Son cümlenize takıldım, farklı anlamlara denk geliyor derken?
Yerinizde olsam q2a sistemleri yerine viral bir site yapardım; yabancı insanlar bizim gibi bilinçsiz değil; her platforma kolay kolay güvenmez. Özellikle devler ve güven duyulan bir çok health ana başlıklı site varken..
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
13 senedir sürekli ingilizce eğitim alıyorum ve kullanırım; bir kelime üzerinden demagoji ve çarpıtmayı ilk kez bu kadar kaçamak gördüm kendi dilimdeyken :)
Keyword olarak cinsiyet odaklı aldıgınızı soylemeyin, gerek yok; kitleniz belli, arama sonuclarindan gelir elde edeceksiniz; tbm cok dusuk olacak yabanci olmasina rağmen ve bounce rate aynı şekilde yüksek olacak, çünkü içerik sağlamak sandığınız kadar kolay değil, ingilizcenin global etkisi ve rakiplerinizi düşününce yapabiliyorsanız yabancı wm forumlarında satın derim net.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com