lostyazilim

Alexa Sıra Düşürücü v4 [Gold Edition]

22 Mesajlar 5.998 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)

homfa adlı üyeden alıntı

En güzel hit doğal hit böyle programlarla pek beğenmiyorum açıkcası ama hayırlı satışlar

Aslında olaya bir başka yönden bakmanızı tavsiye ediyorum tabi ki doğal hit önemli ancak şöyle bir örnek vermek geldi içimden :) ;
Kars'dasınız ve İstabul'a yolculuk yapmanız gerekiyor, Kars'dan İstanbul'a bisikletle mi daha çok gelirsiniz yoksa arabayla mı :) ?

wmaraci
reklam

Metin Metin metinli.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Analisti ve Siber Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1399
  • Beğeniler 61 / 582
  • Ticaret 18, (%94)

vBasic adlı üyeden alıntı

Aslında olaya birde ticari yönünden bakalım, web site alıp satarken pagerank - hit durumunda sonra alexa sırası önde geliyor. Alexa bir nevi sitenin popülerliğini belirliyor bunun için alexa küçümsencek bir durum değil :)

Senin sözlerine dayanarak kısaca, alışveriş yaptığımız kişiyi kandırmak küçümsenecek bir durum değildir, bunu kullanarak haksız kazanç elde edebiliriz sonucunu düşünüyorum. :)

Elbette egonuzu tatmin edebilirsiniz, ama doğal yöntemlerle o sıraya gelemiyorsanız, sahte yöntemlerle sadece belirli bir süre orada durursunuz. Alexa geldiği gibi gider, düşürdükten sonra birde onu o derecede korumak var. 1 sene de yaptığın çalışma, istikrar sağlanmazsa 1 ayda bozulur. :)

Programı yapan kişiyle bir problemim yok, bu tür programlar sadece belirli bir süre zevk verir. Sonra belirli karalistelere girdikten sonra dönüş zor olabilir. O nedenle bu yorumlarımı belirtiyorum.

Ama ben o kadar özgün yazı yazıyorum, emek gösteriyorum, Alexa düşürmekte benim hakkım diyenler, eğer siz o sıraya zamanla gelemiyorsanız demek ki bazı şeyler gerçekten olması gerektiği gibi değil. Bakın, size bir ayna görevini göstermiyor mu gerçek sonuçlar? :rolleyes:
Yazmakta

kişi bu mesajı beğendi.

Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)

vBasic adlı üyeden alıntı

Aslında olaya birde ticari yönünden bakalım, web site alıp satarken pagerank - hit durumunda sonra alexa sırası önde geliyor. Alexa bir nevi sitenin popülerliğini belirliyor bunun için alexa küçümsencek bir durum değil :)

piyasada boyle programlar belirdikce alexadan daha da soguyorum.
resmen hile.

ozergul.net/com

Yazmakta Yazmakta Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 39 / 82
  • Ticaret 23, (%100)
Alexa ve google'da çalışan algoritma yazan şahıslar size sizler kadar düşünemiyorlarmı, aylarca algoritma yazarken biraz kod bilgisine sahip birinin bu yazdıkları algoritmadan yararlanabileceklerinin farkında değillermi sizce?

Alexayı bilmiyorum fakat, google sırf bu tuzaklara düşmemek için her ay birüsürü adama milyarlarca para veriyor sanırım herkez bir program indirip sıralama yükseltsin diye yapmıyor bunu?

Ben geleceği düşünmüyorum ve egomu tatmin etmek istiyorum diyenler indirp kullansın, yapımcısının emeğine ve uğraşına sonsuz saygım var fakat kısa ve öz ; yararından çok zararı olur.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)

ProgramYapmak adlı üyeden alıntı

Senin sözlerine dayanarak kısaca, alışveriş yaptığımız kişiyi kandırmak küçümsenecek bir durum değildir, bunu kullanarak haksız kazanç elde edebiliriz sonucunu düşünüyorum. :)

Elbette egonuzu tatmin edebilirsiniz, ama doğal yöntemlerle o sıraya gelemiyorsanız, sahte yöntemlerle sadece belirli bir süre orada durursunuz. Alexa geldiği gibi gider, düşürdükten sonra birde onu o derecede korumak var. 1 sene de yaptığın çalışma, istikrar sağlanmazsa 1 ayda bozulur. :)

Programı yapan kişiyle bir problemim yok, bu tür programlar sadece belirli bir süre zevk verir. Sonra belirli karalistelere girdikten sonra dönüş zor olabilir. O nedenle bu yorumlarımı belirtiyorum.

Ama ben o kadar özgün yazı yazıyorum, emek gösteriyorum, Alexa düşürmekte benim hakkım diyenler, eğer siz o sıraya zamanla gelemiyorsanız demek ki bazı şeyler gerçekten olması gerektiği gibi değil. Bakın, size bir ayna görevini göstermiyor mu gerçek sonuçlar? :rolleyes:

cudjex adlı üyeden alıntı

piyasada boyle programlar belirdikce alexadan daha da soguyorum.
resmen hile.

:) Söylüyecek fazla söz yok, size şunları belirtmek isterim;

1. Yapılan Backlink çalışmaları

2. Tekil hit için harcanan paralar

3. Google'da üst sıralara çıkmak için wordpress vs. yerlere atılan yorumlar.

Ve dahası. Peki bu tarz işlemler de size yanlış gelmiyor mu ? %100 doğallıktan yanasınız madem bu tarz işlemlerde size yanlış geliyor olmalı. Sadece alexa yönünden bakmamanızı tavsiye ederim. Zaten kimseyi zorladığımız yok sizin açınızdan konuşmuyorum ancak program sayesinde +100k ilerleyen kişiler faydasını gördükden sonra bu tarz yorumlar atıyor, olsun alışkınım :)

Yazmakta adlı üyeden alıntı

Alexa ve google'da çalışan algoritma yazan şahıslar size sizler kadar düşünemiyorlarmı, aylarca algoritma yazarken biraz kod bilgisine sahip birinin bu yazdıkları algoritmadan yararlanabileceklerinin farkında değillermi sizce?

Alexayı bilmiyorum fakat, google sırf bu tuzaklara düşmemek için her ay birüsürü adama milyarlarca para veriyor sanırım herkez bir program indirip sıralama yükseltsin diye yapmıyor bunu?

Ben geleceği düşünmüyorum ve egomu tatmin etmek istiyorum diyenler indirp kullansın, yapımcısının emeğine ve uğraşına sonsuz saygım var fakat kısa ve öz ; yararından çok zararı olur.

Algoritma olayı farklı birşey konuyla alakası yok :) Örnek veriyorum "Organik Hit" programını kullananlar çok faydasını görüyor kredi satın alanlar hedef kelimede çok çabuk yükselme yaşıyor. Alexa'ya bakacak olursa Alexa'da yükselme mantığı çoğul hite bağlı :)

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
hocam ben seo adina herseye karsiyim demiyeyim de hicbirine taraftar degilim
blogumda all in seo bile eklentisi bile yok

bn sadece ozgun yazi girerim ,google beni bulur

ozergul.net/com

• Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1399
  • Beğeniler 61 / 582
  • Ticaret 18, (%94)
Ben Blackhat Seo, direkt çevirme olmasada Türkçe karşılığıyla, illegal tüm SEO yöntemlerine karşıyım. :)

Sen bunu kullanıyorsun, ama haketmediğin bir sırayı elde edip belkide reklam vereni kandırıyorsun, işin farklı bir yönünden tespiti bu şekilde yapılabilir.

Herkesin kendi seçimi elbette. :) Yazdıklarım ne kadar istenilen şekilde okunmasa da. :)

Doğal yöntemlerle, herkese başarılar dilerim. :)

• Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Peki ne tarz program gekiyor ? Webmaster adına her türlü programlar yazıldı, aralarında bir Alexa'nın eskik kaldığını düşündüğüm için yapmıştım hevesimi kursağımda bıraktınız :)

• Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1399
  • Beğeniler 61 / 582
  • Ticaret 18, (%94)
Sana karşı bir durum değil bu, genel olarak söylemek istediğim şeylerdi. :) Alınmanı istemezdim. :)

Ciddi manada portatif olarak kelime analizi yapabilen programlar yapabilirsin. (Arama yoğunluğu, örnek kullanım öbekleri, kazançlar vs.)

Bir çok örnek verilebilir, emin ol bu yönde yaptığın programlar daha çok kullanılacaktır. :)

Bugras Bugras WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek M.I.S
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 75 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
ücretsizini nasıl indirebilirim?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al