zafercarti adlı üyeden alıntı

Ben bahsettiğiniz insanlarla çok karşılaştım ve inanın bu forumda da isimlerini biliyorum. Milleti dolandırıyorlar. Uzun zamandır da forumda değiller. Mail attım yöneticilere ama bakalım neler olacak...


Sen kendi alman gereken tedbirleri yeterli derecede al yöneticiler gerekeni yapar inşaAllah.

Ayrıca net olarak bildiğin açıkça dolandıranları teşhir edin ve gereken adli işlemi başlatın.

Ek Olarak: Teşekkürler digi dükkan. Bunlarıda benim yazdıklarıma ek yapalım inşaAllah.

digi dükkan adlı üyeden alıntı

E-Ticaret Bölümü Genel Kuralları

1- Herhangi bir ticaret konusu açmadan önce ilgili bölümdeki kuralları okuyunuz. Eğer istenen bir şablon var ise bu şablona uyarak konunuzu açınız.

2- Satış ya da alış konularına alakasız ve gereksiz mesajlar yazmak yasaktır. O konuyla gerçekten ilgileniyorsanız ya da alıcı iseniz mesaj yazın.

3- Yapacağınız alışverişlerde dolandırılmamak ve sorun yaşamamak istiyorsanız alışverişi yapacağınız kişiyi çok iyi araştırın. Forumdaki ticaret puanına bakın, yorumları okuyun, referanslarını sorun. Daha önce forumda kimlerle alışveriş yapmış araştırın. Hatta ilgili kimseyi google'dan adını veya e-posta adresini yazarak araştırın.

4- Satış veya alış konusu açan birinin ************** olduğunu biliyorsanız bunu ispat etmek zorundasınız. Eğer ilgili kişi gerçekten **************ysa ve ispat edilmişse forumdan uzaklaştırılır.

5- Başkasına adına ticaret konusu açamaz, satış yapamazsınız. Yapanlar tespit edildiği taktirde süreli uzaklaştırma cezası uygulanır. Devam ettiği taktirde ise üyeliği durdurulur.

6- Wmaraci.com'un forumda yapılan hiçbir ticaretten sorumlu olmadığını unutmayınız. Sorumluluk alışveriş yapan taraflara (alıcı ve satıcı) aittir.

7- Kendi e-ticaret sitenizde veya başka bir portalda yaptığınız satış için foruma tanıtım konusu açmayınız. WM Aracı ticaret bölümü sadece WM Aracı üzerinden yapılan ticaretler içindir.