Karikatürname adlı üyeden alıntı
Sen ne yazdığını bilmiyorsun hocam :D Adblock denen şey google reklamlarını da engelliyor. Madem google illegal sitelere reklam vermiyor, ve adblock da google reklamlarını da engelliyorsa demek ki sadece illegal siteleri değil legal siteleri de engelliyor. Bi kaç saat düşün öyle gel sen. Önce ne yazmak istediğini düşün, sonra yazmak istediğinle yazdığın şey aynı mı ona bir bak, sonra yazılan cevapları anlamak için az ara ver, iyice düşün, sen de anlayabilirsin.
Kusura bakma birader. Ben genelde ortalama zekayı baz almaya gayret ediyorum ama arada senin gibileri de düşünmek gerektiğini unutuyorum. Neticede Allah vergisi bu da tabii. Yok saymak olmaz.
İyi bir siten varsa zaten firma ya da kişi sana reklamını her türlü verir. Bunu da firma ya da kişinin vereceği reklamı sabit resim ya da gif reklam olarak sitenin widget alanına eklemen yeter. Bunu nasıl yapacağın konusunda bilgin yoksa özelden mesaj at anlatırım. Hatta Bilal'e anlatır gibi de anlatırım. Sabırlı biriyimdir merak etme. Neticede sevaptır.
Azıcık kod bilgin varsa zaten reklama ekleyeceğin kodlarla Adblok engelinden kurtulabilirsin. Adblock'un çalışma prensibi kısırdır zaten. Zannediyorum 33 senede bu noktaya geldiğine göre benim bu anlattığım kodu anlatmaya kalksam bir 33'ü daha devirmen gerekir ki ayakkabı numarası ile zekası paralel birinin bunu anlaması hayli güç.
Aziz Nesin'in sevdiğim bir sözü vardır:
Bir halt bilmiyorsun, işin kötüsü bir halt bilmediğini de bilmiyorsun.
Şimdi senin bunları anlamanı beklemek her ne kadar eşşeğe hendek atlatmaya benziyecek olsa da işte yazdık bir defa.
Allah bir yerden kısar bir yerden verir. Üzülme. Senin de becerdiğin birşey çıkar elbet.