darkthepro adlı üyeden alıntı

öyle düşünmüyorum yurt dışında bu oran çok azaldı insanlar daha geniş oynayış daha iyi grafikler daha iyi atmosfer istiyor işte o yüzden KO şuan dünya zirvesinde değil çünkü nadir ülkelere servisi devam ediyor türkiye bunlardan biri insanlar server kurup para kazanma hayali ile giriyorlar çoğu zaman başarısız olup çıkanlar var metin 2 de dahil bir gelişim yok örneğin wow çok eski olmasına karşın hala çok oynanıyor nedeni ise sürekli yenileşme içinde olması oyuna yeni şeyler katılıyor yeni bir zevkli oynayış yeni içerikler knight piyasada düşüş yaşıyor dota , lol wargame gibi oyunlarda yükseliyor KO günümüzde oynayış ve oyuncu sırasında ilk 100 bile giremiyor ilk sıralar hep dota veya lol de bununda çok iyi bir sebebi var

World of Warcraft için yenileşme dediniz ama son 5 ayda 3 milyon oyuncu kaybı yaşadı. 3 milyon, zaten toplamda 10 milyon oyuncusu bulunan WOW için çok ciddi bir rakam. Demek ki yenileşme çokta işe yaramıyor.

Bu arada, düşünceleriniz sizi yanlış bilgilendiriyor haberiniz olsun. Knight Online'ın yabancı oyuncu potansiyeli hemen hemen hiç olmadı. Hatta son senelerde, önceki senelere göre yabancı oyuncu sayısı çok daha fazla.

Ben yaklaşık 9 sene oynadım ve K2NETWORK yetkilileri ile bizzat tanıştım. Yani sürekli oyunun içindeydim. Her şeyi ilk elden deneyimledim.