digi dükkan adlı üyeden alıntı
League of Legends konusunda haklısınız. Oyuncu profilinin genelini, ilkokul yaşlarındaki çocuklar oluşturuyor. Knight Online ise 25 yaş üzeri. En azından ben, oyun içerisinde çoluk çocuk ile muhatap olmak yerine, aklı başında insanları tercih ederim.
Bu arada ufak bir bilgi vereyim size, WOW 'ın yıllık geliri 200 milyon dolar civarında iken, Knight Online'ın yıllık geliri 100 milyar doların üzerindeydi. Halen daha Knight Online oynayanlar, hali vakti yerinde parası olan insanlar, LOL 5 TL'nin 10 TL'nin hesabını yapanlar değil. Online oyunların asıl amacı yapımcısına para kazandırmaktır, bence bu konuda knight gayet başarılı oldu. Ayrıca oyunu oynayanlara da çok iyi paralar kazandırdı, 1 milyon dolara yakın gelir elde eden oyuncular tanıyorum.
oyunu oynamanın maalesef yaşı ve engeli yok size nazaran eskiye odaklısınız ve sayılarınız sadece sizin özel yorumunuz bir kanıt atın dotanın oyuncu, lol oyuncu sayısı , wow oyuncu sayısı ve karını görelim, eski mantık kimseye faydası yok garip bir saplantıdan başka bir şey de değil eğer siz yeni oyunlar deneyip her seferinde daha iyi bir hikaye, daha iyi oynayış, daha ayrıntılı içerik ve daha iyi efekler, grafikler , ses vs arzulamıyor ve çıtanızı yükseltmiyorsanız sizin sadece knight fan boyu olduğunuzu gösterir ben bütün oyunları zamanında denedim eğer o oyuna dair yeni bir şey yoksa bu durum o oyunu amaçsız ve aynı kılar albet einstein dediği gibi delilik aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir, şahsen ben bir oyunu bitirdikten sonra sürekli oynamam diğer ufukları tercih ederim mmo oyun olmasıda fark etmez eğer farklı şeyler yoksa aynı şeyler beni sıkar