lostyazilim
tr.link

Agar.io Oyununda Yüksek Skor Nasıl Yapılır ?

10 Mesajlar 2.504 Okunma
lstbozum
tr.link

EmreT EmreT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 4 / 21
  • Ticaret 9, (%100)
Agar.io Oyununda Yüksek Skor Nasıl Yapılır ?

Herkese merhaba, bu videomuz da sizlere kısa sürede tüm dünyaya yayınlan web tabanlı Agar.io oyununu Google Chrome Eklentisiyle nasıl daha kolay oynayabileceğinizi ve kolay bir şekilde nasıl yüksek skor yapabileceğinizi anlattım. Bu eklenti sayesinde hem hızlı büyüyorsunuz hemde aynı ağdan aynı sunuculara girebiliyorsunuz. Normalde aynı ağdan aynı sunuculara girseniz bile sizi farklı port'lara atar. Ancak bu eklenti sayesinde aynı portlara girebileceksiniz. Diğer detaylar videoda! Bize destek olmayı ihmal etmeyin! Başka bir videoda görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın.

Google+: https://goo.gl/vlC8xD
Facebook: https://goo.gl/mlYuAd
Twitter: https://goo.gl/isRuk9

wmaraci
reklam

bylacoste bylacoste Lacoste'sal Üye Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 1 / 23
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam elinize, ağzınıza sağlık. Ama çok güldüm o sahnede. ''öldük arkadaşlar'' kısmında. Ben bunu oynuyorumda hocam, w ve space ne işe yarıyor? 2. sorumda bazen 350-400 puandayken paramparça oluyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir?

bayiol [.net] satılıktır - pm atın

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)

bylacoste adlı üyeden alıntı

Hocam elinize, ağzınıza sağlık. Ama çok güldüm o sahnede. ''öldük arkadaşlar'' kısmında. Ben bunu oynuyorumda hocam, w ve space ne işe yarıyor? 2. sorumda bazen 350-400 puandayken paramparça oluyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir?

Space ile iki parçaya ayrılıyor hücre, W ile kendinden bir parça atabiliyorsun. Parçalanmanın sebebi ise yeşil tuzaklar, kenarları tırtıklı olan hücreler senden küçük ise seni parçalıyorlar.

Mesela kaçacak yerin yok diyelim, önünde de tırtıklı hücre var ama senden küçük, girsen parçalanacaksın, önce W ile tırtıklı alana kendinden parça atarsın onu büyütüp içine girebilirsin. Küçük bir taktik. Ben bir türlü büyüyemedim :)

Dreap Dreap Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 0 / 18
  • Ticaret 29, (%93)

bylacoste adlı üyeden alıntı

W tuşu mouse imlecinizin olduğu yöne cansız parça fırlatmanıza yarıyor bu parçayı kapan arkadaş parça değeri kadar büyüyor, birde yeşil tırtıklı cisimlere doğru mouse imlecinizi getirip 5-6 kez w tuşuna basarsanız tırkıklı cisimden üreyen yeni bir tırtıklı cismi karşınızdaki düşmana fırlatabilirsiniz, space tuşu ise aynı şekilde mouse imlecininizin olduğu yöne sizin yaklaşık yarınız olan bir canlı parça fırlatıyor bu parçayı kime fırlattıysanız yada kim altında kaldıysa onun değeri kadar fırllattığınız parça büyüyor ve büyüklüğünüzle doğru orantılı olan bir zaman sonra parlarınız birleşiyor, 350-400 puanda birden küçük parçalara bölünüp dağılmanız ise haritadaki yeşil tırtıklı cismin boyutundan büyük olduğunuz zamanlar o cismin tam ortasına değdiğinizden kaynaklanmaktadır.

Ek Olarak:

cgrclk adlı üyeden alıntı

Space ile iki parçaya ayrılıyor hücre, W ile kendinden bir parça atabiliyorsun. Parçalanmanın sebebi ise yeşil tuzaklar, kenarları tırtıklı olan hücreler senden küçük ise seni parçalıyorlar.

Mesela kaçacak yerin yok diyelim, önünde de tırtıklı hücre var ama senden küçük, girsen parçalanacaksın, önce W ile tırtıklı alana kendinden parça atarsın onu büyütüp içine girebilirsin. Küçük bir taktik. Ben bir türlü büyüyemedim :)

Ben yazana kadar siz yazmışsınız hocam :)

wmaraci
wmaraci

bylacoste bylacoste Lacoste'sal Üye Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 1 / 23
  • Ticaret 5, (%100)

Dreap adlı üyeden alıntı

W tuşu mouse imlecinizin olduğu yöne cansız parça fırlatmanıza yarıyor bu parçayı kapan arkadaş parça değeri kadar büyüyor, birde yeşil tırtıklı cisimlere doğru mouse imlecinizi getirip 5-6 kez w tuşuna basarsanız tırkıklı cisimden üreyen yeni bir tırtıklı cismi karşınızdaki düşmana fırlatabilirsiniz, space tuşu ise aynı şekilde mouse imlecininizin olduğu yöne sizin yaklaşık yarınız olan bir canlı parça fırlatıyor bu parçayı kime fırlattıysanız yada kim altında kaldıysa onun değeri kadar fırllattığınız parça büyüyor ve büyüklüğünüzle doğru orantılı olan bir zaman sonra parlarınız birleşiyor, 350-400 puanda birden küçük parçalara bölünüp dağılmanız ise haritadaki yeşil tırtıklı cismin boyutundan büyük olduğunuz zamanlar o cismin tam ortasına değdiğinizden kaynaklanmaktadır.

Ek Olarak:

Ben yazana kadar siz yazmışsınız hocam :)

cgrclk adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim.

bayiol [.net] satılıktır - pm atın

akrepkral akrepkral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 224 / 88
  • Ticaret 5, (%100)
Bu oyun benim bilgisayarı çok kasıyor sizde de oluyormu?

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

akrepkral adlı üyeden alıntı

Bu oyun benim bilgisayarı çok kasıyor sizde de oluyormu?

4 çekirdek işlemci 12 gb ram var bende de kasıyor ama sanırım tarayıcı ile alakalı bir sorun var. Tarayıcıyı çok kasıyor.

akrepkral akrepkral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 224 / 88
  • Ticaret 5, (%100)
Kasmasa eğlenceli oyunda kasınca zevki kalmıyor. Bende bilgisayarı değiştirme zamanı gelmiş diye düşünüyordum :)

Dreap Dreap Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 0 / 18
  • Ticaret 29, (%93)
Kasma olayı büyük ihtimal, internet hızınızdan kaynaklanmaktadır, bazen oyunda lag olabiliyor.

NETEOR NETEOR neteor.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 1102
  • Beğeniler 630 / 380
  • Ticaret 14, (%100)
Evet internet hızından kaynaklı galiba, 2 çekirdek 1.5 gb ram fiber net var ama kasma yok. :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al