-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam elinize, ağzınıza sağlık. Ama çok güldüm o sahnede. ''öldük arkadaşlar'' kısmında. Ben bunu oynuyorumda hocam, w ve space ne işe yarıyor? 2. sorumda bazen 350-400 puandayken paramparça oluyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir?
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dreap adlı üyeden alıntı
W tuşu mouse imlecinizin olduğu yöne cansız parça fırlatmanıza yarıyor bu parçayı kapan arkadaş parça değeri kadar büyüyor, birde yeşil tırtıklı cisimlere doğru mouse imlecinizi getirip 5-6 kez w tuşuna basarsanız tırkıklı cisimden üreyen yeni bir tırtıklı cismi karşınızdaki düşmana fırlatabilirsiniz, space tuşu ise aynı şekilde mouse imlecininizin olduğu yöne sizin yaklaşık yarınız olan bir canlı parça fırlatıyor bu parçayı kime fırlattıysanız yada kim altında kaldıysa onun değeri kadar fırllattığınız parça büyüyor ve büyüklüğünüzle doğru orantılı olan bir zaman sonra parlarınız birleşiyor, 350-400 puanda birden küçük parçalara bölünüp dağılmanız ise haritadaki yeşil tırtıklı cismin boyutundan büyük olduğunuz zamanlar o cismin tam ortasına değdiğinizden kaynaklanmaktadır.
Ek Olarak:
Ben yazana kadar siz yazmışsınız hocam :)
cgrclk adlı üyeden alıntı
Space ile iki parçaya ayrılıyor hücre, W ile kendinden bir parça atabiliyorsun. Parçalanmanın sebebi ise yeşil tuzaklar, kenarları tırtıklı olan hücreler senden küçük ise seni parçalıyorlar.
Mesela kaçacak yerin yok diyelim, önünde de tırtıklı hücre var ama senden küçük, girsen parçalanacaksın, önce W ile tırtıklı alana kendinden parça atarsın onu büyütüp içine girebilirsin. Küçük bir taktik. Ben bir türlü büyüyemedim :)
Teşekkür ederim.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
akrepkral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu oyun benim bilgisayarı çok kasıyor sizde de oluyormu?
akrepkral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kasmasa eğlenceli oyunda kasınca zevki kalmıyor. Bende bilgisayarı değiştirme zamanı gelmiş diye düşünüyordum :)
Dreap
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Kasma olayı büyük ihtimal, internet hızınızdan kaynaklanmaktadır, bazen oyunda lag olabiliyor.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Evet internet hızından kaynaklı galiba, 2 çekirdek 1.5 gb ram fiber net var ama kasma yok. :D