Şöyle düşünelim. Daha önce hiç araba almadım ve şimdi bütçem yok. Sizden öneri bekliyorum. Araba nerden alınır , hangi araba iyidir gibi.
Bütçem ne kadar sıfır desemde 100 tl ye kadar çıkabilirim. Bu proje için. Siteyide bloggerdan açıp bir tema koyarım olur. Asıl iş bundan sonra başlıyor zaten. Ne gibi yollar izlememi tavsiye edersiniz.
Bütçem ne kadar sıfır desemde 100 tl ye kadar çıkabilirim. Bu proje için. Siteyide bloggerdan açıp bir tema koyarım olur. Asıl iş bundan sonra başlıyor zaten. Ne gibi yollar izlememi tavsiye edersiniz.
domain , host bunlar işin kolay kısmı kardeşim , benimde ingilizcem çok iyi değil yazın bu yüzden kursa gitmeyi düşünüyorum, ingilizce bir site kurup güzel gelir elde etmek istiyorsan o dile hakim olman gerekir yani kopya içeriklerle siteyi ilerletemezsin , ayrıca global bir dil olduğu için türkçe içerikli bir siteden daha fazla rekabet olacaktır , sıfır bütçe ve dil yok dediğin için bunları yazıyorum yani dil kısmını halledersen çok az bütçeyle de emek harcayarak bir şeyler yapabilirsin , tabi bunlar benim görüşlerim yine de kendin deneyip görebilirsin,kolay gelsin.