bylacoste adlı üyeden alıntı

Hocam elinize, ağzınıza sağlık. Ama çok güldüm o sahnede. ''öldük arkadaşlar'' kısmında. Ben bunu oynuyorumda hocam, w ve space ne işe yarıyor? 2. sorumda bazen 350-400 puandayken paramparça oluyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir?

W tuşu mouse imlecinizin olduğu yöne cansız parça fırlatmanıza yarıyor bu parçayı kapan arkadaş parça değeri kadar büyüyor, birde yeşil tırtıklı cisimlere doğru mouse imlecinizi getirip 5-6 kez w tuşuna basarsanız tırkıklı cisimden üreyen yeni bir tırtıklı cismi karşınızdaki düşmana fırlatabilirsiniz, space tuşu ise aynı şekilde mouse imlecininizin olduğu yöne sizin yaklaşık yarınız olan bir canlı parça fırlatıyor bu parçayı kime fırlattıysanız yada kim altında kaldıysa onun değeri kadar fırllattığınız parça büyüyor ve büyüklüğünüzle doğru orantılı olan bir zaman sonra parlarınız birleşiyor, 350-400 puanda birden küçük parçalara bölünüp dağılmanız ise haritadaki yeşil tırtıklı cismin boyutundan büyük olduğunuz zamanlar o cismin tam ortasına değdiğinizden kaynaklanmaktadır.

Ek Olarak:

cgrclk adlı üyeden alıntı

Space ile iki parçaya ayrılıyor hücre, W ile kendinden bir parça atabiliyorsun. Parçalanmanın sebebi ise yeşil tuzaklar, kenarları tırtıklı olan hücreler senden küçük ise seni parçalıyorlar.

Mesela kaçacak yerin yok diyelim, önünde de tırtıklı hücre var ama senden küçük, girsen parçalanacaksın, önce W ile tırtıklı alana kendinden parça atarsın onu büyütüp içine girebilirsin. Küçük bir taktik. Ben bir türlü büyüyemedim :)

Ben yazana kadar siz yazmışsınız hocam :)