-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Freetorrent doğru söylemiş, siteyi ilerletmek için dile hakim olmak gerekir, mesela ben geçen sene yabancılara türkçe öğretimi sitesi açacaktım , herşeyi aldım ama ingilizc olmayınca yarıda kaldı.İngilizce bilen biri bulursan neden olmasın.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bu 345 kişi nereden gelmiş inceledin mi, arama motorundan gelen trafik mi direkt girişler mi? Sitene analytics eklediysen bir kontrol et
Benim de 3 günlük ingilizce sitem var, 3 post ve 130 ziyaret. yönlendiren siteler get-free-traffic-now, simple-share-buttons vs. normal kullanıcı yok benden başka.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CMPE
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Dil sorunu olmasaydı, 200-300 lira ile bu işin altından kalkar, ufak ufakda olsa ilerlerdin.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
domain yok, hosting yok, ingilizce yok, bütçe yok, ekip yok.
sizinle kim neden ortak olmak istesin?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bende ingilizce var da bu tarz projeler için biraz yüklü bütçe ayrılması gerektiği görüşündeyim. Ben de daha önce düşündüm bu tarz projeler ama vazgeçtim.
Kanyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında arkadaşlar haklı. Araba alma üzerinden örnek verdik ama ehliyetimiz yok. O zaman belli bir süre için bu projeyi rafa kaldıralım. Ama ing. Sektörünü tanımadan bırakmam.
Şimdi yeni bir blog açtım. Çok fazla ingilizce ve yazı gerektirmeyen. Başlık bile yeterli yani. Yaşadığım deneyimleri , sıkıntıları ve sıfır bütçe ve dil ile birşeyler yapılabilir mi bakacağım. Sonuçlarıda buradan paylaşacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba;
Bende 5 ay önce kadar ingilizce makale sitesi açmayı düşünüyordum. Daha sonra siteye giren insanlar daha sonra tekrar gelsin diye nasıl süreklilik sağlarım onu düşündüm ve aklıma sitenin konusuyla ilgili olan haberleri eklemek geldi. Yani bir yandan hem makale hemde haber girişi yapmayı düşünüyorum. Adsense tıklarının fazla verdiği ülkelerin bir listesini çıkardım ve listedeki ülkelerin önde gelen haber sitelerini bir RSS Okuyucuya(FeedDemon) ekledim. Tek bir sayfadan birsürü habere aynı anda bakabiliyorum yani. Bunu belirtmenin sebebi ajansa kayıt olmak illa gerekli değil. Sitem şuanda hala bekleme aşamasında sebebi ise temmuz ayına kadar çok fazla vakit ayıramayacak olmam. Yaz vakitlerinde 2+2 saat olarak yani 10-12 arası tam çalışma ve öğleden sonra tam çalışma olarak 2 vardiya yapmalı plandım. Avrupa ve Amerikadaki insanları yakalamak için. Seo işini işe kendi hazırladığım planlara göre yapmayı düşünüyorum eğer başarılı olamazsa aklımda bir şirket var onlarla anlaşırım. Bütçe konusuna gelince benim Site giderleri+tema+plugin 300TL'ye yakın tuttu. Eğer plandığım şekilde giderse yıllık 100lira gibi bir rakama siteyi devam ettirebiliyorum. Size tavsiyem domain işini halledin ilk başta hostingi bloggerdan sağlarsınız. Ücretsiz temalara göz gezidirin ama warezlerden uzak durun. İstedikten sonra başarılmayacak şey yoktur. Önemli olan yapmak istediğimiz şeyin bütçeyi aşmasını engellemek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Grammarly diye bir eklenti var chrome için. Yazdığınız ingilizce metinleri kontrol edip size uyarı veriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.