JexyR adlı üyeden alıntı

Ben üyelerden para almıyorum. Oyun yapımcılarından gönderdiğim üye sayısına göre para alıyorum.

Adblock varolduğu sürece ben yine ekmeğimi farklı yollarla yer miyim? evet. Adblock bana zararlı mı? hayır. Adblock kullanıyor muyum ? Evet. o zaman neden savunmayayım.

Adblock u savunuyorum. Websitesi sahiplerine de farklı yollar izlemelerinin faydalı olacağının tavsiyesinde bulunuyorum.Önceki mesajımdakiler örneklemeydi.Adblock yapımcısının sitesinde reklam yok bağış butonu var . Bazı site sahipleri alanı ile ilgili birşeyler satarak para kazanıyor vs vs. Tek gelir kaynağı reklam değil kısacası "benim açımdan"

Yoksa bir başkası 10 kazanmış 10 kazanmış beni pek de ilgilendirmiyor. Bir websitelerini ziyaret eden birisi olarak adblock u kullanıyor ve savunuyorum.

Hocam hala aynı yerdeyiz. Sen oyun sitelerine oyuncu gönderip para kazanıyosun, oyun siteleri de oyunculara reklam göstererek. Oyun sitesi oyuncuya reklam gösteremezse illaki para ile üyelik almak zorunda. İnternet sektörünü ayakta tutan şey reklam geliri ise eğer, bu sektörde para kazanan herkes doğrudan yada dolaylı olarak reklam gelirlerinden para kazanmaktadır. Adam reklam koymamış, bağış kutusu koymuş. Sen neden oyun sitelerinden para alıyorsun gönderdiğin oyuncu başına? Çünkü biliyorsun ki kimse bağış yapmaz.