-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar, clickbanla uğraşanlarınız varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Gerçekten minnettar kalırım, bu konuda her türlü ortaklığa da hazırım, yabancı forumlara bakıyorum(çat pat ingilizcemle) insanlar çok güzel paralar kazanıyor. Biz neden kazanamayalım.
Clickbank vb affiliate sistemlere ilgisi olanlar lütfen yazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hiç kullanmadım ancak sistem hakkında detaylı bilgisi olan var ise ileri seviye bir ingilizce ile destek/ortak olabilirim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam daha önce de yazmıştım da tekrar yazmiyim. Ama eğer cidden azimliyseniz ben yardımcı olurum. Şu finaller bitsin kafam da var bir kaç proje. Detaylı görüşebiliriz isterseniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
teknik ressam
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
iyi derecede ingilizce ve seo biliyorsanız makale yazma yeteneğiniz varsa ve sabırlıysanız ayda 10bin tl kazanmanız içten bile değil.ben kazanamadım yakın çevremde kazanan kişinin ilk çekini ve banka hesabını gördüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ingilizceyi iyi bilen ve seo uyumlu ingilizce makale yazabilen kişiler için çok iyi bir gelir kazanabileceğiniz platformdur kendileri. arkadaş da demiş ayda 10binler kazananlar var ama ülkemizde çok az. yerli olarak xticaret ve benzerleri vardır fakat milyarlar kaldıramazsın yüz tl al ayda iyidir. çünkü ülkemizde halk gözünde maalesef internetten alışveriş ve reklam konusunda hala büyük sıkıntı var. Google adwords ile reklam yapamazsın anında yersin banı. o yüzden niş site açacaksın ama satacağın malın orijinal sitesine on çekecek site yapacaksın seoya uygun.
Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
İleri seviyede ingilizcem var, eğer konuya hakim ve platformu kullanmayı bilen bir arkadaşımız var ise ortaklık teklifim var, bilgilendirme sonrası dilediği gibi çalışmaya başlayabiliriz.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com